Sorteren op:

De Spirit Transporter fiets: gratis bezorgd in 24 uur

Een klassieke Spirit Transporter is helemaal hip de laatste jaren. Het mooie oversized frame zorgt voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
een stoere uitstraling met een aantal authentieke details. De fiets heeft geen versnellingen en is daarom vooral geschikt voor kleine afstanden in de stad. Toch heeft de Transporter Spirit fiets een aantal moderne aanpassingen die voor nog meer comfort zorgen. Zoals het brede zadel dat zorgt voor meer zitcomfort en de voordrager voor het vervoeren van veel spullen. Omdat de fiets beschikt over een voor- en achter dragen kun je gemakkelijk alle boodschappen meenemen op de fiets. De jasbeschermers en gesloten kettingslot zorgen dat je zonder viezigheid op je kleding overal naartoe kunt gaan. Kortom het is een praktische maar karakteriserende fiets.

Spirit Transporter fietsen zijn trendy

Niet alleen het ontwerp is erg trendy maar ook de kleuren zijn te gek. Je kunt de fiets namelijk in verschillende gave en opvallende kleuren krijgen. De damesfiets is verkrijgbaar ins zwart, blauw, zalm, grijs met roze, groen, taupe en nog vele andere trendy kleuren. Met zo’n trendy kleur maak je een goede indruk op al jouw vrienden. Daarnaast is een opvallende kleur alleen maar handig om jouw fiets in een massa makkelijk terug te vinden. Een ander groot voordeel is dat de Spirit Transporter gratis thuisbezorgd wordt en vaak ook nog eens binnen 24 uur. Zo kun je morgen al de blits maken bij je vrienden met deze trendy klassieke fiets.

> Korting tot wel 40%: Bekijk nu de Spirit vouwfietsen!

Hoe kun je een fiets het beste onderhouden?

Een fiets is een grote aankoop en daarom is het ook fijn als je er een lange tijd mee kunt doen. Daarom is het onderhouden van jouw fiets erg belangrijk. Als een fiets niet goed onderhouden wordt, dan kan deze gaan roesten en dat zorgt ervoor dat de fiets op een gegeven moment niet meer bruikbaar is. Dat wil je natuurlijk niet en daarom is onderhouden echt essentieel. Je kunt je fiets allereerst het beste op een droge en beschutte plek neer zitten zoals een schuur of een berging. Vuil is niet goed voor een fiets en daarom is het wassen van je fiets nodig. Als je jouw fiets gaat wassen dan moet je hem nadien wel goed laten drogen zodat niet het water in de fiets trekt. Met deze tips kun je jouw Spirit fiets nog langer gebruiken en er veel fietsplezier van hebben.