Spirit vouwfietsen: kortingen tot 40%

Een vouwfiets is natuurlijk ideaal als je gebruik wilt maken van het openbaar verover in combineren Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met fietsen. Of als je een fiets meewilt nemen in een kleinere auto. In de trein kun je een vouwfiets gemakkelijk meenemen omdat deze erg klein op te vouwen is. Vooral voor mensen die van werk naar huis moeten gaan is een vouwfiets Spirit ideaal. Als je een fiets meeneemt in de trein dan kun je vaak vanaf de trein rechtstreeks naar werk of huis fietsen en is het niet nodig om nog een ander vervoersmiddel te pakken. Dit is natuurlijk duurzamer maar ook gezonder voor jezelf. Ook is een vouwfiets handig wanneer je op kampeervakantie gaat. Dan kun je de fiets gemakkelijk gebruiken voor het doen van boodschappen of het maken van korte uitstapjes. De Spirit vouwfiets is voorzien van goede LED-verlichting en is daarom naast praktisch ook nog eens veilig om te gebruiken in het verkeer.

De hoogte van een Spirit vouwfiets

Doordat je een Spirit vouwfiets meeneemt in het openbaar vervoer met de fiets klein op te vouwen zijn. Vandaag dat vouwfietsen altijd een lage inchhoogte hebben, deze inchhoogte is te vergelijken met die van een kinderfiets tussen de 6 en 8 jaar. Maar doordat het zadel en het stuur gigantisch ver om hoog kunnen is het toch mogelijk om comfortabel op een vouwfiets te rijden. Het is met de zes versnellingen ook geen probleem om wat langere afstanden af te leggen maar vaak wordt een vouwfiets voornamelijk voor kleine afstanden gebruikt. Schrik dus niet van de hoogte van een vouwfiets want met het verstelbare zadel en stuur komt het allemaal goed.

Het verzekeren van een fiets

Als je jouw fiets vaak gebruikt dan kun je hem eigenlijk niet missen en dat wil je ook niet. Iedereen zet natuurlijk zijn fiets altijd op slot maar een diefstal zit in een klein hoekje. Daarom is het verzekeren van een fiets altijd een goede investering. Zeker een vouwfiets is echt nodig om dagelijks naar werk of school te komen en daarom is verzekeren aan te raden. Als je een fiets verzekert dan ben je verzekert tegen diefstal en schade door poging tot diefstal. Dit zorgt ervoor dat je nooit zomaar zonder fiets komt te staan, want dat lost de verzekeraar in zo’n geval snel op. Voor een paar euro per maand kun je al een goede fietsverzekering afsluiten en nooit zonder Spirit fiets komen te staan.

> Bekijk ook eens de Spirit Alpha fiets: Verzending = gratis!