Sorteren op:

Spirit jongensfiets 12 inch: snelle én gratis verzending

Veel jonge kinderen vinden het heerlijk om te fietsen. Ze komen lekker snel van A naar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
B, ze hebben meer vrijheid en bovendien is fietsen hartstikke leuk. Vindt uw zoon het ook leuk om te fietsen? Dan geeft u hem een Spirit jongensfiets 12 inch cadeau.

Bestelt u uw Spirit jongensfiets 12 inch in onze online shop, dan profiteert u van een snelle én gratis verzending. Fietsen die voor 13:00 uur geleverd worden op een werkdag, worden de volgende werkdag al bezorgd. En bent u net te laat met bestellen? Dan heeft u de fiets van uw zoon een dagje later in huis. En welke Spirit jongensfiets u ook koopt: wij nemen uw verzendkosten altijd voor onze rekening.

De Spirit jongensfiets: veilig, duurzaam én mooi

Spirit is een bekende fietsfabrikant, die al jaren gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van vele soorten fietsen. Ook jongensfietsen kan deze fabrikant op hoog niveau produceren. Jongensfietsen van het merk Spirit zien er niet alleen mooi uit, maar zijn bovendien op en top veilig. Ook fijn: omdat de fietsen van de beste materialen gemaakt worden, gaan ze vele jaren mee.

Koopt u een Spirit jongensfiets 10 inch voor uw zoon? Dan kunt u deze met gemak jaren gebruiken. Als uw zoon eenmaal te groot is geworden voor de fiets, kan zijn broertje de fiets gebruiken. Ook kunt u de fiets altijd nog voor een aardige prijs verkopen, met oog op de hoge kwaliteit van de Spirit jongensfiets.

> Bekijk hier onze houten loopfietsen: Profiteer van gratis bezorging op het gehele assortiment!

Tips voor het kopen van een jongensfiets

Natuurlijk wilt u de perfecte Spirit jongensfiets aanschaffen voor uw zoon. Wij helpen u graag de beste fiets te vinden in ons grote assortiment. Dit doen we door enkele tips voor het kopen van een Spirit jongensfiets voor u op een rijtje te zetten.

  • Controleer of uw zoon echt een 12 inch fiets nodig heeft. Dit doet u door zijn lengte op te meten of zijn kledingmaat te checken.
  • Vergelijk fietsen met elkaar. Niet alleen door naar de prijzen te kijken, maar ook door de specificaties te checken.
  • Koop een jongensfiets met een design dat uw kind mooi vindt. U wil natuurlijk wel dat uw zoon met veel plezier op zijn nieuwe fiets gaat rondrijden!

Verder is het belangrijk om te weten dat u een jongensfiets nooit op de groei moet kopen. Doet u dit wel, dan kan uw zoon niet goed bij de trappers en dit kan gevaarlijk zijn. Neem daarom altijd de juiste maat fiets voor uw kind en niet een maat groter.

> Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur: Koop online uw 2 in 1 loopfiets!