Sorteren op:

Spirit jongensfiets 20 inch: met flinke korting in onze online shop

Het is erg belangrijk uw zoon een goede fiets te geven. Alleen op een goede fiets, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
ofwel een fiets van hoge kwaliteit én met de juiste maat, kan uw zoon comfortabel en veilig van A naar B reizen. Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe, bijvoorbeeld omdat deze ernstig beschadigd is of omdat deze te klein is geworden? Dan kunt u een nieuwe fiets bestellen in onze online shop. Wellicht is de Spirit jongensfiets 20 inch iets voor uw zoon.

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind op een hoogwaardige fiets kan rijden. Daarom verkopen wij onze fietsen voor de laagste prijzen. Ook als u een klein budget heeft voor de fiets van uw zoon, slaagt u in onze online shop. Bij ons winkelt u namelijk met een flinke korting.

De beste fiets kopen voor uw zoon

Natuurlijk wilt u de beste fiets kopen voor uw zoon. Maar hoe weet u wat de beste fiets is? Ten eerste raden wij u aan de fietsmaat van uw zoon te achterhalen. Dit doet u door hem op te meten. Is hij rond de 115 centimeter lang? Dan heeft hij een fiets van 20 inch nodig. Is hij rond de 110 centimeter lang, dan koopt u een fiets van 18 inch. Is hij rond de 122 centimeter lang, dan is een fiets van 22 inch het beste voor uw kind.

Daarnaast is het verstandig om verschillende fietsen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u niet alleen de beste fiets, maar ook de fiets met de meest aantrekkelijke prijs. En wilt u dat uw zoon ook voor honderd procent tevreden is met zijn nieuwe fiets? Dan kunt u hem bij de vergelijking betrekken, door hem te vragen welke fiets zijn favoriet is.

Tips om de Spirit jongensfiets 20 inch te onderhouden

Heeft u een mooie Spirit jongensfiets 20 inch gekocht voor uw zoon? Dan geven wij u graag enkele tips om deze fiets te onderhouden. Goed onderhoud is belangrijk, want hierdoor gaat de nieuwe fiets van uw zoon beduidend langer mee.

  • Zet de fiets binnen. Heeft u geen schuur of garage, dan zet u de Spirit jongensfiets 20 inch onder een afdak of doet u er een zeil overheen.
  • Maak de fiets regelmatig schoon met een sproeier of een spons. Bij ernstige vervuiling kunt u wat zeep gebruiken.
  • Laat de fiets af en toe nakijken door de fietsenmaker. Zeker als uw zoon aangeeft dat de fiets minder fijn rijdt en/of vreemde geluiden maakt, is een fietsenmaker controle verstandig.

> Goedkope loopfiets online kopen: Korting tot wel 40%!