Sorteren op:

Spirit jongensfiets 22 inch: tot 40% korting!

Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon, zodat hij naar school, naar de sportclub Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
en naar zijn vriendjes kan fietsen? Dan zit u goed op deze pagina. Hier vindt u een groot assortiment jongensfietsen, stuk voor stuk van het merk Spirit en allemaal in de maat 22 inch. Is uw zoon 7, 8 of 9 jaar oud? Dan is de kans groot dat de Spirit jongensfiets 22 inch perfect bij hem past. Deze fiets wordt namelijk het meest aangeschaft voor jongens in deze leeftijd.

Wij begrijpen dat u uw zoon een goede, veilige en mooie fiets wil geven. Ook begrijpen wij dat u hier niet onnodig geld aan uit wil geven. Om u tegemoet te komen, verkopen wij de Spirit jongensfiets 22 inch voor de laagste prijs. Zo profiteert u bij ons altijd van een aantrekkelijke korting, die op kan lopen tot wel 40 procent.

Stappenplan: de fietsmaat van uw zoon achterhalen

Fietsmaten worden vrijwel altijd uitgedrukt in inches. Ook bij de fietsmaten van kinderen is dit het geval. Veel ouders weten niet welke maat fiets hun kind nodig heeft. Voor deze ouders hebben wij onderstaand stappenplan opgesteld. Volgt u de stappen in dit stappenplan, dan heeft u de fietsmaat van uw zoon in een mum van tijd achterhaald.

  • Zet uw zoon met zijn rug tegen de muur aan. Hij mag zijn schoenen aan houden.
  • Controleer of uw zoon goed recht staat. Meet zijn lengte op met een meetlint.
  • Is uw zoon rond de 122 centimeter lang? Dan kunt u een Spirit jongensfiets 22 inch voor hem kopen. Is hij kleiner, dan is de fietsmaat 20 inch de juiste maat voor hem. Is hij groter, dan neemt u een maatje groter met 24 inch.

Let op: koop een fiets nooit op de groei. Is de fiets van uw zoon te groot, dan kan hij niet met zijn voeten bij de grond. Dit is gevaarlijk en daarom zeker niet wenselijk.

> Loopfiets kopen: Vandaag besteld = binnen 24 uur gratis verzonden!

Uw zoon wel of niet betrekken bij de aankoop?

U wilt dat uw zoon blij is met zijn nieuwe fiets, maar u wilt als ouder uiteindelijk wel bepalen welke fiets er besteld wordt. Een goede manier om uw zoon te betrekken bij de aankoop zonder de controle te verliezen, is door hem fietsen voor te stellen. Hier mag hij zijn favoriet uit kiezen.

Bekijk alle fietsen op deze pagina en selecteer de drie beste met het juiste budget. Deze fietsen mag uw zoon bekijken, om vervolgens zijn favoriete Spirit jongensfiets 22 inch te kiezen.