Sorteren op:

Spirit jongensfiets 24 inch: Gratis verzending

Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon, bijvoorbeeld om hem te verrassen voor zijn Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
verjaardag? Dan zit u zeker goed in onze online shop. Wij hebben een groot aanbod hoogwaardige fietsen van gerenommeerde merken, waaronder het merk Spirit. Op deze pagina vindt u al onze Spirit jongensfietsen 24 inch.

Bestelt u de nieuwe fiets van uw zoon vandaag voor 13:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. Ook voor last-minute verjaardagscadeautjes bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. En u profiteert in onze online shop altijd van gratis verzending.

Een fiets voor dagelijks gebruik

Uw zoon gebruikt zijn fiets iedere dag. Niet alleen om naar school te fietsen, maar ook om te gaan sporten, naar zijn vriendjes en vriendinnetjes te fietsen, naar opa en oma te gaan en ga zo maar door.

Als uw zoon zijn fiets zeer intensief gebruikt, is de Spirit jongensfiets 24 inch zeker iets voor hem. Deze fiets is namelijk uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Ook als uw zoon de fiets zeer intensief gebruikt, gaat deze jaren mee.

Stappenplan: de fietsmaat van uw zoon achterhalen

Kinderen groeien ontzettend snel. Een aantal maanden geleden paste uw zoon nog perfect op zijn huidige fiets, maar nu is deze toch echt te klein geworden. Groeit uw zoon zo snel, dat u niet zo goed weet welke fietsmaat hij u heeft? Dan vertellen wij u graag hoe u deze maat kunt achterhalen.

Volg onderstaande stappen en u weet de fietsmaat van uw zoon direct.

  • Vraag uw zoon rechtop tegen de muur te gaan staan. Hij mag zijn schoenen aanhouden. Deze heeft hij namelijk ook aan als hij op de fiets stapt.
  • Neem een meetlint en meet de lengte van uw zoon op.
  • Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan kunt u een Spirit jongensfiets 24 inch voor hem kopen.
  • Is uw zoon kleiner, namelijk rond de 122 centimeter lang? Dan neemt u een fiets van 22 inch.
  • Is uw zoon groter, namelijk rond de 145 centimeter lang? Dan bestelt u een Spirit jongensfiets van 26 inch.

Tip: u kunt ook de kledingmaat van uw zoon als uitgangspunt gebruiken bij het bepalen van zijn fietsmaat. Valt de maat van uw zoon tussen de kledingmaten 130 en 145? Dan kunt u met een gerust hart een Spirit jongensfiets 24 inch voor hem kopen. Is zijn maat kleiner, dan neemt u een fiets van 22 inch. Is hij groter, dan neemt u een fiets van 26 inch.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Popal Cooper 12 inch fiets!

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.