Sorteren op:

Spirit jongensfiets 26 inch: vandaag besteld, morgen al vrolijk op de fiets

De tijd gaat ontzettend snel. U weet nog goed dat u uw zoon zijn allereerste fiets Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
mocht geven. Nu heeft hij een fiets van 24 inch, maar hier is hij door de maanden heen te groot voor geworden. De volgende stap? Een nieuwe fiets, weer in een maatje groter. Als een fiets van 24 inch te klein is geworden voor uw zoon, bestelt u een Spirit jongensfiets 26 inch voor hem.

Een Spirit jongensfiets kopen: 26 inch of 28 inch?

Om te achterhalen welke maat fiets uw zoon nodig heeft, meet u zijn huidige lengte op. Normaliter doet u dit zonder schoenen, maar in dit geval mag uw zoon zijn schoenen aan houden. Op de fiets heeft hij namelijk ook schoenen aan.

Is uw zoon tussen de 135 en 145 centimeter groot? Dan bestelt u een Spirit jongensfiets 26 inch voor hem. Is uw zoon groter dan 145 centimeter? Dan kunt u beter een fiets van 28 inch voor hem kopen. In dit geval is een fiets van 26 inch namelijk te klein voor hem. Ook als uw zoon nét tegen de lengte van 145 centimeter aan zit, kunt u beter een fiets van 28 inch kopen. Koopt u een fiets van 26 inch, dan wordt uw zoon hier al snel te groot voor. Zonde, want dit betekent dat u weer een nieuwe fiets moet kopen.

> Gratis verzending op het gehele assortiment: Bestel nu een meisjes loopfiets!

Tips om de Spirit jongensfiets 26 inch zo lang mogelijk mooi te houden

Uw zoon is een echte wildebras. Hij mag lekker ravotten, maar dit moet niet ten koste gaan van zijn gloednieuwe fiets. Wij geven u graag enkele tips die u samen met uw zoon kunt raadplegen om zijn nieuwe fiets zo lang mogelijk mooi te houden.

  • Leer uw zoon goed om te gaan met zijn fiets. Vertel uw zoon bijvoorbeeld dat het niet de bedoeling is zijn fiets op de grond te gooien, maar dat hij deze netjes moet parkeren. Ook stunten is niet goed voor een fiets.
  • Leer uw zoon zijn fiets netjes binnen te zetten. Als de fiets binnen staat, zal deze niet nat worden en dus minder snel roesten.
  • Pomp de banden van de fiets regelmatig op. Slappe banden trappen niet alleen zwaarder, maar gaan bovendien sneller kapot. Leer uw zoon zijn banden zelf op te pompen, zodat u niet steeds hoeft te controleren of de banden nog hard genoeg zijn.
  • Maak de fiets regelmatig schoon, samen met uw zoon. Zo leert u uw zoon direct het belang om goed voor zijn spulletjes te zorgen.

> Loopfiets jongen online kopen: Profiteer van korting tot wel 40%!

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.