Sorteren op:

Spirit jongensfiets 26 inch met versnellingen: Vóór 13.00 uur besteld, morgen in huis

Fietst uw zoon iedere dag naar school, naar zijn vriendjes in de buurt, de sportvereniging en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ga zo maar door? Dan is het belangrijk dat hij een hoogwaardige, veilige en stevige fiets heeft. Ook moet de maat van de fiets goed zijn. Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe? Wacht dan niet te lang, maar koop vandaag nog een nieuwe fiets voor hem. Doet u dit voor 13:00 uur op een werkdag, dan heeft u de fiets de volgende dag al in huis.

Geeft u uw zoon een comfortabele, veilige en mooie fiets, dan stimuleert u hem om iedere dag lekker op de fiets te stappen. Dit is goed voor zijn gezondheid. Bovendien betekent dit dat u uw zoon niet meer overal naartoe hoeft te brengen.

Spirit jongensfiets 26 inch met versnellingen: voor welke leeftijd?

Twijfelt u of uw zoon de juiste leeftijd heeft voor een Spirit jongensfiets 26 inch met versnellingen? Dan helpen wij u graag om te bepalen of deze fiets wel of niet bij hem past.

De meeste jongens die een fiets van 26 inch hebben, zijn tussen de 10 en 14 jaar oud. Is uw zoon ook 10, 11, 12, 13 of 14 jaar oud? Dan kan het zo zijn dat ook hij deze maat fiets nodig heeft. Zijn leeftijd is echter niet het belangrijkste uitgangspunt bij het bepalen van zijn fietsmaat: dit is zijn lengte. Is uw zoon rond de 145 centimeter groot? Dan is 26 inch de juiste maat voor hem. Over de versnellingen hoeft u verder niet te twijfelen. Als uw zoon vanaf 10 jaar oud is, kan hij prima leren met versnellingen te fietsen. Sterker nog, hij zal de versnellingen van zijn nieuwe fiets hartstikke fijn vinden.

> Koop online een 14 inch Popal Cooper fiets: Profiteer van gratis verzending!

Voor het eerst fietsen met versnellingen: 3 tips

Heeft uw zoon nog nooit een fiets met versnellingen gehad? Dan is het goed om hem te leren hoe hij met versnellingen moet fietsen. Wij geven u drie tips voor de eerste keer fietsen met versnellingen.

  • Leg uw zoon uit waar versnellingen voor zijn. Vertel duidelijk wat de voordelen van versnellingen zijn. Leg ook uit wanneer uw zoon het beste in welke versnelling kan fietsen.
  • Leg uw zoon duidelijk uit dat hij enkel kan schakelen als hij fietst. Als de trappers niet bewegen, is schakelen niet mogelijk.
  • Rijd de eerste keer met uw zoon mee. Oefen met schakelen op een vlakke weg. Uw zoon zal het schakelen al snel onder de knie hebben. Nu kan hij alleen fietsen.

> Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur: Bekijk nu onze Popal Cooper 16 inch fietsen!