Sorteren op:

Spirit meisjesfiets 12 inch: bestel online en profiteer van gratis verzending!

Een tijd geleden heeft u een 10 inch fiets voor uw lieve dochter gekocht. Sindsdien is Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
uw dochter flink gegroeid. Waar ze voorheen perfect op haar fiets paste, ziet u nu dat de fiets iets te klein voor haar is geworden. Kan uw dochter zich niet meer goed bewegen op haar fiets, bijvoorbeeld omdat haar knietjes steeds tegen het stuur komen? Dan is het tijd voor een nieuwe fiets.

Nu kunt u een Spirit meisjesfiets 12 inch voor haar kopen. Fietsen van het merk Spirit zien er niet alleen leuk uit, maar zijn bovendien van hoge kwaliteit. Dit maakt de fietsen veilig en duurzaam.

Tot 40% korting op een Spirit meisjesfiets

Kinderen zijn zeker niet goedkoop. Wij weten maar al te goed hoeveel geld u jaarlijks uit moet geven om uw kinderen een comfortabel leven te kunnen bieden.

U wil uw dochter een geweldige fiets geven, maar u wil hier niet te veel geld aan uitgeven. Gelukkig profiteert u bij ons van de laagste prijsgarantie. Wij verkopen onze fietsen namelijk met flinke korting, tot wel 40 procent. Bestelt u een Spirit meisjesfiets 12 inch voor uw dochter in onze online shop, dan bespaart u tientallen euro’s. En toch kunt u uw dochter een geweldige fiets geven.

Stappenplan: de juiste maat fiets kopen

Weet u niet zeker of uw dochter wel een fiets van 12 inch nodig heeft? Volg dan onderstaande stappen. Met deze stappen kunt u namelijk de fietsmaat van uw dochter bepalen.

  • Vraag uw dochter rechtop tegen de muur te gaan staan. Ze mag haar schoenen aan houden.
  • Meet de lengte van uw dochter op. Doe dit voor de zekerheid twee keer, zodat u gegarandeerd de juiste lengte heeft opgemeten.
  • Zoek de lengte van uw dochter op in onze matentabel. Is uw dochter rond de 95 centimeter groot? Dan is de maat 12 inch de juiste voor haar.

Bij twijfel kunt u ook de kledingmaat van uw dochter opzoeken in onze matentabel. Houd er wel rekening mee dat onze matentabel nooit garanties biedt. De tabel is nauwkeurig, maar toch moet u altijd zelf controleren of de nieuwe fiets van uw dochter inderdaad de juiste maat heeft. Dit doet u door haar een stukje te laten fietsen.

Kan uw dochter met beide voeten op de grond staan, terwijl ze op het zadel van haar nieuwe fiets zit? Dan heeft u de juiste maat fiets voor haar besteld. Lukt dit niet, dan is haar nieuwe fiets te groot en moet u een nieuwe fiets bestellen.