Sorteren op:

Spirit meisjesfietsen 14 inch met hoge kortingen

Vaak is een 14 inch fiets de eerste fiets waarbij een kind zelfstandig leert fietsen, waardoor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
het een extra belangrijke aankoop is. De meeste spirit meisjesfietsen 14 inch in ons assortiment hebben zijwieltjes, maar deze zijn makkelijk los te koppelen van de fiets. De Spirit meisjesfietsen zijn ideaal voor korte ritten. Dat de prijs zo laag is in vergelijking met andere fietsen, komt omdat wij op de vaak al lage prijs ook nog een korting geven. Dit kunnen kortingen van 10% zijn, maar soms loopt de korting op tot boven de 30%. Als u een fiets heeft uitgezocht, is het ook extra voordelig om er meteen accessoires bij te bestellen. U krijgt namelijk korting op verschillende accessoires, als u deze tegelijk met een kinderfiets koopt.

14 inch meisjesfiets van Spirit: een goede fiets

De meisjesfietsen worden bezorgd in een kartonnen doos, waarbij u alleen nog zelf een paar onderdelen hoeft af te monteren. Dit is niet moeilijk om te doen en kost gemiddeld 15 tot 20 minuten. In de doos zit een handleiding om te helpen bij het plaatsen van deze onderdelen, het gaat hierbij om o.a. het voorwiel en het zadel. Als uw kind te groot wordt voor de fiets, kunt u makkelijk het stuur en het zadel water hoger zetten, zodat de fiets nog een tijd mee kan. Op de productpagina’s van de fietsen ziet u exact wat u wel en niet bij de fiets krijgt. Over het algemeen hebben de meisjesfietsen van Spirit het volgende:

  • Een handig rekje voor op de fiets, waar ook een mandje op past welke u ook bij ons kan bestellen.
  • Een terugtraprem (op het achterwiel).
  • Een gesloten kettingkast, zodat er niets tijdens het fietsen tussen de ketting kan komen.
  • Banden met profiel, voor een goede grip op de weg.
  • Zijwieltjes, welke er simpel af te halen zijn.

> Omafiets 18 inch kopen: Verzending = gratis!

Handige tips om diefstal te voorkomen

Aan een fiets is te zien of deze nieuw is, waardoor deze een aantrekkelijk doelwit voor fietsendieven vormen. Zeker omdat veel mensen de kinderfiets niet op slot zetten bij een winkel, is deze makkelijk mee te nemen. Omdat u meestal met uw kind mee fietst, is het verstandig een lang kettingslot aan te schaffen. De kinderfiets kunt u dan vastmaken aan uw eigen fiets, waardoor beiden op slot staan. Zorg wel dat beide fietsen ook met het kettingslot vast staan aan een vast object, zoals een hek. Belangrijk is dat dieven de ketting niet makkelijk los kunnen halen van het object, een kleine paal werkt dus niet, maar een lantaarnpaal is hier juist wel weer geschikt voor. Ook is het slim om op te letten waar u de fiets neerzet, een bewaakte fietsenstalling is natuurlijk een stuk veiliger dan een steeg. Een hoop problemen worden voorkomen door na te denken waar en hoe u de fiets neerzet.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een Popal kinderfiets!