Sorteren op:

Spirit omafiets 28 inch: gratis verzending in 24 uur

Omafietsen zijn al jaren een populaire keuze onder alle leeftijdsgroepen. Deze fietsen hebben een aantal voordelen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

23 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

23 producten in totaal

Filteren
per pagina
ten opzichte van andere fietsen. Allereerst hebben omafietsen een extra lage instap, waardoor je makkelijker op de fiets stapt. Vaak zie je bij deze fietsen ook een wat breder zadel en een terugtraprem. Wij hebben een groot aanbod aan Spirit omafietsen in 28 inch, in verschillende kleuren en modellen. Wat bij deze Spirit omafietsen 28 inch meteen opvalt, is de aantrekkelijke prijs.

Wanneer je een omafiets hebt gekozen, dan zie je onder aan de pagina een aantal aanbiedingen. Het gaat hier om accessoires waar je ook een hoge korting op krijgt, wanneer je deze meteen met de fiets besteld. Neem als voorbeeld de Spirit omafiets 28 inch met een voorrek, om een mandje op te plaatsen, zodat je makkelijk spullen mee kunt nemen.

Omafiets spirit 28 inch: veel voordeel

Een omafiets 28 inch spirit is meer dan geschikt om dagelijks te gebruiken. Ondanks de lage instap, zorgt het dikke frame voor een stabiele fiets met een hoog comfort. De meeste Spirit 28 inch omafietsen komen met een voor- en achterlicht, zodat je ook in de avond en op de donkere dagen op pad kunt. Het stuur en zadel zijn beiden in hoogte te verstellen, zodat je een optimaal comfort geniet. Wanneer je een omafiets spirit 28 inch bij ons koopt, heeft dit ook een aantal voordelen:

  • Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen, zo weet je zeker dat je betaald voor wat je in huis hebt.
  • Het is makkelijk om tijdens het afrekenen een diefstalverzekering af te sluiten.
  • Bestel de fiets voor 13.00, en hij is de volgende dag al in huis.
  • Ons gehele assortiment versturen wij kosteloos.

Bekijk hier alle Spirit kinderfietsen.

Een omafiets onderhouden

Het goed onderhouden van een omafiets, is heel belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je de levensduur van de fiets met een aanzienlijke tijd verlengd. Daarom is het slim je in te lezen in het onderhouden van een fiets, want maar weinig mensen weten hoe je dit doet. Heb je een frame van staal, dan is het belangrijk om deze zo nu en dan te behandelen. Dit zorgt ervoor dat het frame minder snel roest, waardoor de fiets ook langer mee gaat. Zolang het frame goed blijft, kun je namelijk de andere onderdelen repareren of vervangen wanneer de fiets wat ouder is. Verschillende weersomstandigheden hebben hierdoor minder effect. Voor fietsen is het ook belangrijk om de ketting te smeren. Hierbij moet je er wel op letten dat je deze niet te veel insmeert, want een te vette ketting is ook niet goed. Door de fiets regelmatig af te nemen met een doek en schoon te maken, zorg je dat de fiets in goede staat blijft. Het is ook slim om de Spirit omafiets 28 inch elk jaar een onderhoudsbeurt te geven.

> Terug naar alle Spirit fietsen.