Tienerfietsen: nu tot wel 40% korting

Wanneer je op zoek bent naar een groot aanbied aan tiener fietsen, dan ben je bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

644 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

644 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
ons aan het juiste adres. Wij hebben tientallen tienerfietsen in ons assortiment, in verschillende maten en kleuren. Daarnaast zit er tussen de modellen ook een groot verschil, want de één wil een tienerfiets voor korte afstanden zonder versnellingen, en een ander wilt juist zo veel mogelijk versnellingen. Welk model de beste keuze is, hangt af van het gebruik van de fiets. Daarnaast zijn er fietsen met een extra groot zadel, of met een fietsenrek voorop, waarop je een plant kunt plaatsen om spullen in mee te nemen. 

Fiets voor tieners: met een goede service

Bij het kopen van een fiets voor een tiener is niet alleen een aantrekkelijke prijs belangrijk. Je wilt ten slotte ook dat de service goed is. Klanten beoordelen ons met een 8+. Andere voordelen van een tienerfiets bij ons bestellen, zijn:

  • Met als uitzondering van het weekend, heb je de fiets morgen in huis wanneer je deze voor 15:00 besteld.
  • Voor het afrekenen krijg je de mogelijkheid een diefstalverzekering af te sluiten.
  • Bij sommige fietsen geven wij een extra korting op accessoires, wanneer je deze in één bundel met de fiets koopt. 

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat je heel voordelig uit bent, maar er is nog een voordeel van een fiets bij ons bestellen. Klanten kunnen bij ons namelijk bij elk product een recensie achterlaten, zodat andere kopers kunnen lezen over de ervaringen van mensen die de fiets al hebben. 

> bekijk hier alle damesfietsen & herenfietsen.

Een fiets goed onderhouden

Vaak onderhouden mensen een fiets niet of nauwelijks, terwijl dit wel heel belangrijk is. Een fiets gaat veel langer mee wanneer deze in optimale staat is. Dit betekend niet alleen dat je de jaarlijkse onderhoudsbeurt laat doen, je zult ook zelf wat werkzaamheden moeten verrichten. De eerste stap is om fietsen met een stalen frame in te spuiten met siliconenspray, welke een vuil- en waterafstotende werking heeft. Dit zorgt ervoor dat het staal minder snel zal gaan roesten, waardoor het frame dus langer goed blijft. De remmen en de verlichting moet je ook regelmatig nakijken. De ketting moet altijd een beetje vet zijn, maar als deze te vet is moet je hem juist schoonmaken, want dat is ook niet goed. In de remkabels mag nooit een knik zitten, let dus goed op beschadigingen aan de kabels, want dit kan de remkracht beïnvloeden.

> bekijk hier alle kinderfietsen