Sorteren op:

Titaniumkleurige omafietsen 28 inch: profiteer van korting tot 40%

Titaniumkleurige omafietsen 28 inch hebben een moderne uitstraling. Het authentieke design is echter uiteraard aanwezig bij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de 28 inch omafietsen titanium. Dat kunt u direct zien aan de wijze waarop het frame gebogen naar boven loopt. Een 28 inch omafiets titanium heeft door het gebogen frame een ideale basis om comfortabel te kunnen fietsen. Een fietshouding waarbij als het ware rechtop zit, is namelijk ideaal.

Aangezien de omafietsen 28 inch titanium niet alleen voor volwassenen geschikt zijn, maar ook voor kinderen vanaf een leeftijd van 12 jaar met een lengte van 1.45 meter kunnen het zadel en het stuur worden versteld indien daar aanleiding toe is. Als er bijvoorbeeld sprake is van een groeispurt. Dan kunt u het zadel en het stuur van de omafiets 28 inch titanium heel gemakkelijk verhogen.

28 inch omafiets titanium met gratis verzending bezorgd

Voor de bezorging van een titaniumkleurige omafiets 28 inch hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dat is namelijk een gratis service van Fietsenopfietsen.nl die op alle 28 inch omafietsen titanium van toepassing is. De service is nog uitgebreider, want u krijgt de 28 inch omafiets titanium die u voor 13.00 uur bestelt al de volgende dag aan huis geleverd. U kunt de fiets direct afrekenen of ervoor kiezen om dat pas na ontvangst te doen.

> Omafiets 28 inch kopen? Bekijk het gehele aanbod!

Beveilig de fiets!

Aangezien omafietsen 28 inch titanium gewild en populair zijn, raden wij aan om de fiets goed te beveiligen. Een omafiets 28 inch titanium die alleen met een ringslot wordt beveiligd tegen diefstal kan op diefstalgevoelige locaties snel gestolen worden. Het is dan ook beter om op dergelijke plekken voor een extra slot te kiezen. Bijvoorbeeld een slot in de vorm van een kettingslot waarmee de fiets in ieder geval bevestigd kan worden aan een object, zoals een fietsenrek of een lantaarnpaal.

> Bekijk ons gehele assortiment goedkope omafietsen.