Een Altec fiets kopen? Dit is de top 5 Altec fietsen

Je hebt besloten dat je een fiets van het merk Altec wil kopen, maar je weet Lees door

Set Ascending Direction

20 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

20 producten in totaal

Filter
per page
nog niet welke fiets je het beste aan kunt schaffen. Wellicht kunnen wij je helpen de juiste keuze te maken. Dit doen we door in dit artikel de meest verkochte Altec fietsen voor volwassenen op te sommen en kort te beschrijven.

De vijf meest verkochte Altec fietsen voor volwassenen

Het merk Altec is niet zo bekend als Gazelle of Batavus, maar toch worden er ieder jaar veel Altec fietsen verkocht in Nederland. De vijf meest verkochte Altec fietsen voor volwassenen, zijn de volgende:

  • De Altec Dutch damesfiets.
  • De Altec omafiets met voorrek.
  • De Altec Toscana herenfiets.
  • De Altec Trend damesfiets.
  • De Altec Lodon omafiets.

Ben jij benieuwd welke fiets het beste bij jou past? Lees dan snel verder, want in onderstaande alinea's worden de meest verkochte fietsen van Altec kort beschreven.

1: De Altec Dutch damesfiets

De Altec Dutch is een extra stevige damesfiets. Dit komt omdat deze fiets uitgerust is met dubbelwandige aluminium velgen, die heel wat kunnen hebben. Daarnaast is de fiets erg praktisch. Zo heeft de Altec Dutch damesfiets niet alleen een bagagedrager aan de achterkant, maar ook een rekje op het voorwiel. Ook heeft de fiets drie versnellingen. Dit betekent dat je ook goed op de Altec Dutch damesfiets kunt fietsen als het wat harder waait. En dit gebeurt nog wel eens in het winderige Nederland...

De fiets heeft een terugtraprem, een handrem, batterij verlichting en een extra stabiele dubbele pootstandaard. Daarnaast wordt de fiets met veilig slot geleverd.

2: De Altec omafiets met voorrek

De Altec omafiets met voorrek is een moderne variant van de authentieke omafiets. De fiets is van uitstekende kwaliteit en gaat dan ook lang mee. Ook handig: op het voorwiel van de fiets zit een voorrekje, waar je bijvoorbeeld je tas op kunt zetten. Verder heeft de fiets een modern en comfortabel zadel, een goede terugtraprem, LED-verlichting, een klapstandaard, een bagagedrager met snelbinders en jasbeschermers. In feite biedt deze fiets alles wat je nodig hebt, voor een aantrekkelijke prijs.

> De Popal fiets online kopen: Profiteer van gratis verzending!

3: De Altec Toscana herenfiets

De Altec Toscana herenfiets is een extra stevige fiets met stalen frame en dubbelwandige velgen van aluminium. De fiets ziet er sportief uit en is voorzien van witte veiligheidsstrepen. Deze strepen zorgen er niet alleen voor dat de fiets er extra sportief en stoer uit ziet, maar laten de fiets bovendien meer opvallen in het donker. Wel zo veilig!

De Altec Toscana herenfiets heeft een terugtraprem, een handrem, een stevige bagagedrager en een comfortabel zadel. Ook is de fiets voorzien van LED-verlichting.

4: De Altec Trend damesfiets

Ben je op zoek naar een fiets met een uniek design? Dan is de Altec Trend damesfiets wellicht iets voor jou. Deze fiets valt lekker op en dit komt omdat het frame van de Altec Trend damesfiets een andere vorm heeft dan je gewend bent. Zo is het frame wat breder aan de voorzijde en juist wat smaller onder het zadel. Verder ziet de fiets er niet alleen goed uit, maar is deze ook van hoge kwaliteit. Ook als je een langere afstand moet afleggen, is deze fiets comfortabel.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de damesfiets!

5: De Altec Lodon omafiets

Tot slot is er nog de Altec Lodon omafiets. Deze fiets heeft een extra robuust ontwerp. De fiets ziet er dan ook wat stoerder uit dan de gemiddelde omafiets, zoals de Altec omafiets met voorrek. Verder heeft de Altec Lodon omafiets een goede terugtraprem, een bagagedrager met snelbinders, een comfortabel zadel en lampen op batterijen. Goed om te weten: deze fiets is uiterst stevig en gaat lang mee.

Lees ook: Top 5 Spirit fietsen!