De top 5 meest verkochte Spirit fietsen van dit moment

Het Nederlandse merk Spirit produceert fietsen voor dames, fietsen voor heren en fietsen voor kinderen. De Lees door

Set Ascending Direction

19 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

19 producten in totaal

Filter
per page
fietsen van Spirit worden voor aantrekkelijke prijzen verkocht, maar zijn wel van uitstekende kwaliteit. Wil jij een fiets van Spirit kopen, maar weet je niet zo goed welke fiets het beste bij jou past? Verdiep je dan eens in de vijf meest verkochte fietsen van het merk Spirit. Wellicht zit jouw ideale fiets hier ook wel tussen.

De vijf fietsen die we in dit artikel beschrijven, hebben stuk voor stuk volwassen maten. Je kunt de informatie in dit artikel dan ook alleen gebruiken als je een Spirit fiets voor volwassenen wil kopen.

De vijf meest verkochte Spirit fietsen op een rijtje

De vijf meest verkochte Spirit fietsen van dit moment, zijn de volgende:

  • De Spirit Cargo.
  • De Spirit Omafiets Plus.
  • De Spirit Transporter.
  • De Spirit Mona.
  • De Spirit Fixed Gear.

In onderstaande alinea's worden de vijf meest verkochte fietsen van Spirit kort beschreven.

De Spirit Cargo

De Spirit Cargo is een stevige damesfiets met drie versnellingen. Door de drie versnellingen, het comfortabele zadel en het stabiele frame van de fiets, is de Spirit Cargo uiterst comfortabel. Ook als je een langere afstand af moet leggen met de fiets, is dit op de Spirit Cargo prima te doen.

De Spirit Cargo heeft niet alleen een bagagedrager, maar ook een stevige drager op het voorwiel. Hier kun je bijvoorbeeld je werktas of sporttas op zetten. Eventueel kun je ook een fietskrat op de voordrager bevestigen, zodat je hier spullen in kunt vervoeren. Handig!

> Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden: Bestel nu herenfiets!

De Spirit Omafiets Plus

De Spirit Omafiets Plus is een moderne variant van de traditionele omafiets. De fiets is uiterst stevig, erg comfortabel en heeft bovendien een trendy uitstraling. Zeker als je deze fiets in een opvallende kleur koopt, zie je er hartstikke hip uit op jouw Spirit fiets.

De fiets is voorzien van LED-verlichting, heeft een terugtraprem en kan volledig in hoogte versteld worden. Dit maakt de fiets erg populair onder schoolgaande kinderen, aangezien zij nog flink kunnen groeien. De Omafiets Plus groeit gewoon met je mee.

De Spirit Transporter

De Spirit Transporter is een hoogwaardige en comfortabele fiets, die je iedere dag kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om naar je werk te fietsen of om op school te komen. De fiets heeft drie versnellingen, een bagagedrager op de achterzijde en een rekje op het voorwiel. Ook handig: de terugtraprem van de Spirit Transporter heeft niet veel onderhoud nodig, net zoals de dichte kettingkast van de fiets. Deze fiets gaat dan ook jaren mee, ook als je vrijwel niets doet om het voertuig te onderhouden.

De Spirit Mona

De Spirit Mona is een unieke fiets. Deze fiets biedt je namelijk de perfecte combinatie tussen de transportfiets en de moederfiets. Spirit heeft er namelijk voor gezorgd dat de fiets alle voordelen en functies heeft van een transportfiets, maar tegelijkertijd net zo comfortabel is als een moederfiets. Zo heeft de fiets bijvoorbeeld extra ruimte tussen zadel en stuur, maar ook een lage instap en een achterdrager die geschikt is voor het bevestigen van een kinderzitje. Verder heeft de fiets een dubbele standaard, zodat je de Spirit Mona ook veilig neer kunt zetten als de fiets zwaar beladen is.

De Spirit Fixed Gear

Ben je op zoek naar een sportieve fiets? Dan is de Spirit Fixed Gear zeker iets voor jou. Deze sportieve fiets werd van oorsprong gebruikt als baan- en koeriersfiets, maar kun je nu ook gebruiken om naar je werk te fietsen of boodschappen te doen. De fiets is erg licht, heeft een uniek design en is bovendien niet duur in de aanschaf.

Lees ook eens: Fietsvakantie Cyprus!