• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Transportfietsen-categoriebanner

Altec transportfiets in fraai design voor een scherpe prijs

Als u een Altec transportfiets wenst te kopen, dan kunt u bij Fietsenopfietsen.nl direct van meerdere voordelen profiteren. Een van de voordelen is de scherpe prijs die door ons is vastgesteld.

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 87 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bovendien kunt u met verschillende wensen rekening houden, zoals met de voorkeur voor een kleur. U hebt onder meer de keuze uit mat zwart en crème, maar kunt bijvoorbeeld ook voor een originele fiets kiezen die uitgevoerd is in jeans blauw. De Altec transportfietsen beschikken over drie versnellingen en over een dubbele pootstandaard en kennen daarnaast natuurlijk nog meer specifieke kenmerken, zoals de voordrager. U kunt de fietsen van Altec van het transportmodel met elkaar vergelijken op kleur om zo uw favoriet te ontdekken.

Altec transportfiets met levering binnen 24 uur

Het is eenvoudig om op basis van uw voorkeur voor een kleur de ideale Altec transportfiets te selecteren en deze meteen te bestellen. Binnen een paar minuten is de bestelprocedure al afgerond en hoeft u nog maar kort te wachten voordat u op uw nieuwe fiets kunt fietsen. Wij bieden een snelle bezorgservice voor bestellingen die gedaan zijn voor 12.00 uur op werkdagen met de garantie van levering binnen 24 uur. De verzending is gratis, maar dat is een standaard service van Fietsenopfietsen.nl net als de variatie in betaalopties die tot uw beschikking staan. U kunt simpel betalen met iDeal, PayPal of een creditcard. Komt het niet goed uit meteen te betalen, dan wacht u op de rekening achteraf als u voor de optie achteraf betalen kiest.

Naast Altec transportfietsen zijn Popal transportfietsen ook erg in trek. Bekijk hier de Popal transportfietsen.