• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Transportfietsen-categoriebanner

Goedkope transportfietsen: inclusief Gratis verzending!

In deze categorie vindt u diverse (Popal) transportfietsen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en voor kinderen en jongvolwassenen met een minimale lichaamslengte van 26 inch. Officieel wordt de transportfiets gebruikt voor het vervoer van goederen.

9 artikel(en)

9 artikel(en)

De meest voorkomende transportfiets in Nederland is die met een drager bovenop het voorwiel. Vroeger was er op deze drager een rietenmand bevestigd. Tegenwoordig is het ook handig voor zware schooltassen of een kratje voor de boodschappen. Fietsenopfietsen heeft een gevarieerd aanbod aan goedkope transportfietsen. Goedkoop maar wel kwalitatief. Het zadel en het stuur van de 26 en 28 inch transportfietsen zijn verstelbaar in hoogte. Logischerwijs zijn alle transportfietsen voorzien van een voorrek. Dit maakt de fiets juist zo uniek. Tevens adviseren wij al onze klanten om bij een nieuwe fiets een slot te bestellen. De sloten vindt u onderaan op iedere productpagina. De volgende inchmaten vindt u terug in het assortiment:

- Transportfiets 22 inch
- Transportfiets 24 inch
- Transportfiets 26 inch
- Transportfiets 28 inch

Zoek je eerder naar een kleinere inchmaat? Dan kom je als snel uit bij een kinderfietsje. Onze kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaat 10 t/m 28 inch.

Transportfiets ideaal voor in het stadsverkeer

Transportfietsen zijn ideaal voor gebruik in het stadsverkeer. Niet alleen door de praktische kant die hierboven al even is aangehaald voor het vervoer van spullen, maar vooral ook door de degelijkheid en stevigheid van deze modellen. Een transportfiets biedt door de stevigheid onder meer de nodige stabiliteit en bovenal kan een dergelijk model ook prima tegen een stootje. De volgende fietsmerken zijn ruim op voorraad: Altec transportfietsen, Popal transportfietsen en Vogue transportfietsen. Een van de andere bijzondere kenmerken is de stijl en vormgeving van de verschillende modellen. In ons aanbod zijn namelijk uiteenlopende opties beschikbaar, waarbij er bovendien uit meerdere kleuren een keuze kan worden gemaakt. De transportfietsen zijn voor iedereen geschikt die aan het stadsverkeer deelneemt. Bij Fietsenopfietsen.nl hebben wij namelijk voor iedereen een passend model beschikbaar, zoals voor dames, heren, jongens en meisjes. Maak eenvoudig uw keuze en bestel simpel bij Fietsenopfietsen.nl voor de scherpste prijs het gewenste model. Alle bestellingen worden door ons gratis verzonden en wie onverhoopt niet tevreden is, krijgt gewoon het geld terug. 

Type fiets = zeer populair (vergelijkbaar met omafiets)

Ondanks de redelijk ouderwetse en retro look van de transportfiets zijn ze razepopulair. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kan je transportfietsen opleuken met een mandje of een zwarte krat. Hierdoor wordt het vervoeren van spullen op de transportfiets nog eenvoudiger. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren:

 • Créme-kleurig
 • Blauw
 • Bruin
 • Grijs
 • Groen
 • Mat wit
 • Mat bruin
 • Roze 
 • Paars
 • Zilver
 • Zwart

> Benieuwd naar de recensies? Lees de ervaringen met Fietsenopfietsen.nl. 

Bij Fietsenopfietsen.nl verkopen we meerdere fietsmerken waaronder Altec, Popal, Spirit en nog veel meer. Een pareltje onder de Popal fietsen is de Popal Daily Dutch fiets. Deze fiets is verkrijgbaar in diverse inchmaten, dus zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Transport fiets: keuze voor inchmaat & kleur?

De keuze voor een inchmaat is afhankelijk van de lichaamslengte, de kledingmaat en in mindere mate de leeftijd. Wij adviseren 26 inch transportfietsen aan kinderen met een maximale lichaamslengte van 145 cm. In de leeftijdscategorie 10-14 jaar met de kledingmaat 140-152. De leeftijdscategorie is hierbij indicatief. Kijk vooral naar de lichaamslengte van uw kind. 28 inch fietsen zijn geschikt voor een lichaamslengte boven de 145 cm. Vanaf 12 jaar met een volwassen kledingmaat. Na de keuze voor een inchmaat is het mogelijk om het aanbod te sorteren op kleur, zodat u meteen een hippe kleur kunt uitkiezen! De kleuren die wij het meeste verkopen zijn de rode transportfietsen en witte transportfietsen.

Bij Fietsenopfietsen.nl is de verzending van uw transportfiets aanbieding gratis. De aantrekkelijke prijzen in combinatie met het gevarieerde aanbod zorgen ervoor dat mensen slagen in hun zoektocht naar een nieuwe fiets. De fiets wordt binnen 24 uur geleverd. Bestelling vóór 12.00 uur = volgende dag in huis. Oplossingen voor veelvoorkomende fietsproblemen leest u in onze Kennisbank. Lees bijvoorbeeld het artikel met tips voor de aanschaf van een transportfiets,

Fiets transporter: met of zonder voorrek

Alle fietsen in deze categorie beschikken over een voorrek. Wist-je-dat de fiets transporters ook verkrijgbaar in verschillende standaarden. De zijstandaard is vaak ingeruild voor een pootstandaard. Ook de fietsstandaard met dubbele poot is beschikbaar. Bekijk de uitgebreide afbeeldingen bij de fiets transporters of check de reviews voor extra informatie.

Fietsmerken: altijd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

In totaal vind je ruim 175+ transportfietsen in verschillende inchmaten, kleuren en modelen. Alle fietsen zijn zorgvuldig uitgezocht op twee factoren: kwaliteit en prijs.

Hier vind je transportfietsen van de volgende merken:

 • Altec fietsen
 • Popal fietsen
 • Spirit fietsen
 • Umit fietsen
 • Volare fietsen

Zet uw fiets goed op slot

Transportfietsen zijn trendy en hip, maar daardoor ook erg gewild onder fietsendieven. Zet uw fiets dus altijd goed op slot met een fietsslot. Maak zonodig gebruik van een handig muuranker.