Sorteren op:

Witte transportfietsen 26 inch met versnellingen

Het authentieke karakter van witte transportfietsen 26 inch met versnellingen spreekt uiteraard haast voor zich. Het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
is namelijk zo dat de voordrager van de 26 inch transportfietsen wit met versnellingen de authentieke uitstraling waarborgt. Door de keuze te maken ook een fietskrat te komen voor het voorrek van de 26 inch transportfiets wit met versnellingen komt het authentieke design nog beter tot zijn recht.

Het spreekt ook voor zich dat er meerdere voordelen verbonden zijn aan transportfietsen 26 inch wit met versnellingen. De versnellingen kunnen tijdens het fietsen op een transportfiets 26 inch wit met versnellingen versteld worden. Uw kind kan dan ook heel simpel met een lichte weerstand of met een zwaardere weerstand door weer en wind fietsen. Op de voordrager en op de bagagedrager wordt daarbij de gelegenheid geboden om een tas of spullen mee te nemen.

Voor leeftijdsklasse 10 tot 14 jaar

Een witte transportfiets 26 inch met versnellingen is standaard geschikt voor de leeftijdsklasse 10 tot 14 jaar. Om na te gaan of de 26 inch transportfiets wit met versnellingen ook al voor uw kind geschikt is, kunt u de tabel voor wielmaten raadplegen. De lengte, kledingmaat en leeftijd zijn de factoren die bepalen of u voor uw kind een keuze kunt maken uit het aanbod met 26 inch transportfietsen wit met versnellingen.

> Terug naar de 26 inch transportfiets

Morgen al genieten van de nieuwe fiets

Wilt u de transportfiets 26 inch wit met versnellingen zo snel mogelijk geleverd krijgen? Dat is mogelijk bij Fietsenopfietsen.nl. Wij leveren de transportfietsen 26 inch wit met versnellingen namelijk vanuit voorraad en kunnen als de bestelling voor 13.00 uur gedaan is de fiets de volgende dag al leveren. Daarbij profiteert u ongeacht de dag van levering altijd van het voordeel dat wij gratis verzending bieden op het gehele assortiment.

> Terug naar alle transportfietsen