Troy MX crossfietsen 12 inch: 10-40% korting

Een Troy MX Crossfiets 12 inch lijkt op het eerste gezicht op een echte crossmotor. Met Lees door

Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

2 producten in totaal

Filter
per page
die uitzondering dat deze het formaat heeft waarop kinderen van 2 tot 4 jaar oud zich op hun gemak voelen, inclusief gemonteerde zijwielen. Daardoor is het een stoer model dat kinderen met plezier de fiets laat pakken. Het plezier voor de ouders zal vooral in de aanschaf zitten. Dit kan behoorlijk voordelig worden gedaan. De korting op de aanschafprijs kan al snel oplopen. Dit varieert van 10 tot wel 40 procent op de adviesprijs. Dit maakt de keuze gemakkelijker.

Natuurlijk zijn er op allerlei fronten ook allerlei andere voordelen als het gaat om de crossfiets Troy MX 12 inch. De verzending is hier een voorbeeld van. Die is niet alleen snel, maar ook gratis. Wie voor 23.59 bestelt kan de fiets de volgende dag al thuis verwachten. Dit komt onder andere doordat de fietsen uit eigen voorraad leverbaar zijn. Dit maakt het veel gemakkelijker om snel te leveren en geeft ook veel duidelijkheid aan iedereen die een leuke jongensfiets zoekt.

12 inch Troy MX crossfiets: kenmerken van kwaliteit

Wie bekijkt wat nu eigenlijk de belangrijkste kenmerken van een 12 inch Troy MX Crossfiets zijn, zal al snel op een aantal belangrijke zaken stuiten. Bedenk immers dat de fiets door de jongste jeugd bereden wordt. Om die reden is het dus ook belangrijk dat aan andere zaken aandacht wordt besteed dan bijvoorbeeld het geval is bij een volwassenenmodel. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Zijwieltjes bijgeleverd
  • Brede banden
  • Terugtraprem
  • Extra hoog spatbord
  • Origineel design

Troy MX crossfietsen 12 inch worden altijd geleverd met de zekerheid dat ze voldoen aan de kwaliteitskenmerken die belangrijk zijn bij het gebruik door de jongste jeugd. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat voor het frame staal is gebruikt zodat de fiets ook wel tegen een stootje kan. De 12 inch crossfiets Troy MX biedt daardoor de garantie dat deze bruikbaar is zoals jonge jongens dat doen. Wilde achtervolgingen door de straat of over het speelplein zijn geen enkel probleem en zullen de fiets niet schaden. Dit is een belangrijk voordeel waarop juist dit model zich kan onderscheiden.

> 14 inch jongensfiets kopen: Verzending = helemaal gratis!

Een fiets onderhouden

Een crossfiets wordt weleens vies. Het is dan goed om te weten hoe deze onderhouden kan worden. Vaak is hier niet veel meer voor nodig dan een emmer lauw water en een schone doek. Daarmee kunnen alle onderdelen worden afgewassen. Let er wel op dat daarna de fiets ook wel weer wordt drooggemaakt. Dit is belangrijk omdat op die manier kan worden voorkomen dat er onderdelen gaan roesten. Kijk eventueel de remmen en de ketting zo nu en dan eens na om ook deze in topconditie te houden. Op die manier kan de fiets meegaan zolang het kind erop past.

> Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze houten loopfietsen!