Troy Princess 12 inch fietsen: 10-40% korting

Een fiets zoals de Troy Princess 12 inch fietsen kopen doe je wanneer je dochter 2 Lees door

Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
jaar oud wordt. Op die manier kan ze er zomaar 2 tot 3 jaar mee doen en goed leren fietsen in de tussentijd. Omdat de kosten van de fiets goed beperkt blijven, vooral dankzij de korting die kan oplopen van 10 tot 40 procent, is het al snel een goede deal te noemen. Dat juist deze fietsen zowel voordelen in het gebruik als voordelen bij aanschaf hebben te bieden, is natuurlijk alleen maar nog aantrekkelijker. Er zijn dan ook vele verschillende redenen om de fiets te overwegen.

Wanneer het gaat om de voordelen op het gebied van aanschaf, dan gaat het bijvoorbeeld over de verzending. De 12 inch Troy Princess kan gratis worden thuisbezorgd. Bij een bestelling voor 23.59 gebeurt dit de volgende dag al direct. Bovendien kan de korting nog verder oplopen wanneer in een bundel besteld wordt, bijvoorbeeld met een aantal leuke accessoires. Dit maakt het nog aantrekkelijker om de aankoop direct te doen. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen te noemen.

12 inch Troy Princess: de belangrijkste kenmerken

De 12 inch Troy Princess fiets heeft een aantal belangrijke kenmerken die zeer kunnen aanspreken. Zowel voor de ouders als voor de meisjes die erop fietsen is dit het geval. Het gaat namelijk net zo goed om zaken op het gebied van veiligheid als zaken op het gebied van aantrekkelijkheid van de fiets. De voorbeelden waar het om gaat zijn dan onder andere:

  • Zijwieltjes bijgeleverd
  • Voorrek
  • Terugtraprem
  • Breed stuur
  • Originele kleuren

Troy Princess fietsen 12 inch voldoen dus altijd aan eisen en wensen die je als ouder hebt voor de fiets van je dochter. Zeker omdat de fiets door de jongste jeugd wordt gebruikt is het belangrijk dat het rijwiel goed veilig is en gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om te weten dat de 12 inch Princess van Troy gewoon leuk is. Dit zeker ook voor jonge meisjes een belangrijke factor om wel of niet op de fiets te willen stappen en erop te rijden. Dit geldt op straat, maar ook op het speelplein in belangrijke mate.

> Houten loopfiets online kopen: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Een fiets schoonmaken

Wanneer de fiets veel gebruikt wordt, dan zal deze vuil worden. Dat betekent dus ook dat schoonmaken van groot belang is. Dat kan het best worden gedaan met lauw water en een schone doek. Houd daarbij wel ook een tweede doek klaar. Die moet worden gebruikt om het fietsje weer mee te drogen. Wanneer dit niet goed wordt gedaan, dan kan dat immers de kwaliteit enigszins aantasten, terwijl dit onnodig is. Schoonmaken en droogmaken horen bij elkaar in dat opzicht. Zo kan de fiets lang meegaan. Dit is natuurlijk een heel belangrijke zaak.

> Profiteer van gratis verzending: Bestel nu een houten loopfiets 1 jaar!