Houten loopfietsen 2 jaar: gratis verzending

De leeftijd waarop een kind klaar is voor een loopfiets, verschilt per kind. Voor kinderen welke Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
vanaf 2 jaar een houten loopfiets krijgen, is er veel keuze. Loopfietsen zorgen ervoor dat een kind later veel minder tijd nodig heeft om het fietsen onder de knie te krijgen. Ze leren op een spelende manier vast kennismaken met een aantal aspecten van het fietsen, zoals sturen, evenwicht behouden en situaties inschatten. Bij ons een houten loopfietsen voor kinderen van 2 jaar te bestellen, heeft als voordeel dat wij geen verzendkosten rekenen. Dit is combinatie met de 5 tot 40% korting welke we op de loopfietsen geven, zorgen dat u goedkoop uit bent.

Houten loopfiets 2 jaar: een zeer complete loopfiets

Wanneer u een houten loopfiets voor kinderen van 2 jaar gaat bestellen, is het natuurlijk belangrijk om te weten waar het hout vandaan komt. Daarom staat bij ons houten loopfietsen of het hout wat in de fiets verwerkt zit beschikt over een FSC –keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout op duurzame wijze is gekapt. De banden van onze loopfietsen zijn speciale foam fietsen, welke niet zomaar lek kunnen gaan. Het verstelbare zadel zorgt ervoor dat uw kind niet na een aantal maanden alweer aan een nieuwe loopfiets toe is. Het hout is licht, zodat kinderen de loopfiets makkelijk kunnen hanteren. Een houten loopfiets 2 jaar bestellen heeft bij ons de volgende voordelen:

  • Een snelle bezorging, vaak al de volgende werkdag.
  • De keuze uit een ruim assortiment.
  • De fiets is makkelijk af te monteren.
  • Gemaakt van licht hout.

De loopfiets is een leuke verrassing om cadeau te doen. Wij horen regelmatig van onze klanten dat kinderen ontzettend blij zijn met een loopfiets, en deze zelfs uit zichzelf pakken. Bij alle loopfietsen staan recensies van klanten welke de fiets eerder hebben gekocht, zodat u op basis van de recensies kunt beoordelen of de fiets wat voor uw kind is.

Elk kind leert in zijn eigen tempo

Is de eerste fiets waarop uw kind fietst een normale fiets, dan kan dit overweldigend zijn voor een kind. Een loopfiets hout zorgt ervoor dat kinderen stapsgewijs leren fietsen. Rijden ze op een loopfiets door het huis, dan leren kinderen al om te sturen. Ook moeten ze objecten, mensen en huisdieren ontwijken, waardoor ze al leren om inzicht te krijgen in verschillende situaties. Door zich af te zetten tegen de grond, ontwikkelen ze alvast de spieren welke ze ook nodig hebben bij het fietsen. Niet gek dus, dat kinderen welke een loopfiets hebben vaak tot een jaar eerder kunnen fietsen dan andere kinderen. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat elk kind in een ander tempo leert fietsen. Het beste is om kinderen de tijd te geven om zich te ontwikkelen en het fietsen aan te leren. Overhaasten zorgt er vaak juist voor dat kinderen het fietsen niet leuk vinden of er bang van worden.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een houten driewieler loopfiets of een loopfiets 1 jaar!