De Umit fietsen: voor 16.00u besteld = morgen in huis!

Voor zowel kinderen als ouderen is een Umit fiets een comfortabele en voordelige fiets, goed te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

25 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

25 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
gebruiken voor de korte en lange afstanden. De eerste Umit fietsen kunt u al aanschaffen voor uw kind van nog maar 3 jaar. Maar ook u zelf als oudere kunt een Umit fietsen kopen, bijvoorbeeld in de vorm van een BMX. Het is tevens mogelijk om een Umit fiets te kopen naar unisex model, welke een brede achterkant heeft inclusief rek. Dit driewieler model is ideaal voor als u kinderen heeft, of wanneer u naar winkel moet voor boodschappen. De Umit fietsen zijn er echter ook met zijwieltjes en met een grootte van 12 inch. Zowel jong als oud kunnen dus kiezen voor een sportieve en stevige fiets van het merk Umit. Wij geven u daarbij ook nog eens mooie kortingen en leveren de fietsen gratis thuis. 

De Umit fiets; verkrijgbaar in diverse soorten en maten

De fietsen binnen het merk Umit kennen een grote diversiteit. Zo bestaan er niet alleen fietsen voor alle leeftijdsgroepen, maar kunt u ook nog eens kiezen voor een driewieler. Maar ook de standaard en comfortabele Velo City is een optie, een handige hybride fiets die u nog comfortabeler laten fietsen. Reist u vaak met het Openbaar Vervoer? Dan heeft het merk Umit ook vouwfietsen in de aanbieding. Sportieve fietsers kunnen kiezen voor de BMX fiets. Hiermee kan je bijvoorbeeld fietsen over paden die niet geasfalteerd zijn. U kunt met fietsen van het merk Umit werkelijk alle kanten op. Dit zijn enkele interessante voordelen:

  • Zeer diverse mogelijkheden
  • Voor alle leeftijdsgroepen
  • Garantie 1 jaar
  • Stuur en zadel vaak in hoogte verstelbaar

De meeste fietsen van het merk Umit beschikken over meervoudige versnellingen, vaak 3 tot 7 stuks. Niet alle modellen zijn overigens voorzien van een stevig slot, deze bieden wij ook aan. U kan bij deze fietsen het beste kiezen voor een ringslot of beugelslot.

> Bekijk ook: De populaire Altec Roma fiets!

Beginnen met fietsen

Heeft u kleine kinderen? Dan weet u hoe belangrijk het is om uw kinderen veilig door het verkeer te laten fietsen. Hoe kunt u er voor zorgen dat uw kinderen veilig deelnemen aan het verkeer? Vaak worden fietslessen gegeven op de basisschool, maar u kunt zelf ook al wat doen. Fiets bijvoorbeeld eerst meermaals met uw kinderen naar de sportclub of naar school, zodat u uw kind kunt corrigeren. Bouw het rustig op en laat uw kinderen eerst fietsen met zijwieltjes, zodat ze eerst in balans de verschillende verkeerssituaties kunnen inschatten.

> Op zoek naar een nieuwe fiets voor uw dochter? Bekijk de Altec Princess fietsen dan snel!