Umit Albatros fiets: gratis verzending!

Een stoer jongen stapt natuurlijk niet op een omafiets. Die wil een fiets zoals de Umit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Albatros. Een fiets die lijkt op de stoere fietsen waarop de beste mountainbikers op rijden. Al is de Albatros van Umit niet uitsluitend geschikt een mountainbike, hij heeft wel veel van de kenmerken overgenomen. Voor jonge jongens is dit natuurlijk erg aantrekkelijk. Bovendien is hij sterk en veilig, dus hoeft u zich als ouder ook geen zorgen te maken.

De Umit Albatros is niet zomaar een fiets te noemen. Doordat de fiets voor het MTB-en is ontwikkeld, zijn er dus ook een aantal kenmerken te vinden die specifiek zijn voor dit type fietsen. Denk bijvoorbeeld aan de dikkere banden. Daarnaast kunt u ook denken aan bijvoorbeeld de volgende zaken die specifiek zijn voor deze fiets:

  • De fiets heeft 21 versnellingen
  • De fiets heeft reflectie voor en achter
  • De fiets heeft sterke handremmen
  • De fiets heeft geen bagagedragers aan de voor of achterkant

Mountainbikes Albatros van Umit: makkelijk te verzekeren

Fietsen door weer en wind is geen gemakkelijke opgave. Daarom is het fijn om te weten dat jongensfietsen Speed van Altec het net iets gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld doordat er meerdere versnellingen op zitten. Ook is het fijn om de rugtas vol schoolboeken af te kunnen doen en deze op de bagagedrager te kunnen plaatsen onder de snelbinders. Dit verlaagt de last natuurlijk flink.

Stevigheid is bovendien ook heel belangrijk. Daarom is het frame van de fiets volledig van staal. Dit zorgt ervoor dat hij niet snel kapot zal gaan als er gevallen wordt. Iedereen kan immers weleens in een valpartij terechtkomen op de fiets. Bovendien zijn de wielen van dubbelwandig aluminium. Ook dit maakt ze extra stevig. Zo gaat de fiets net even iets langer mee.

> De Umit Kratos fiets: gratis verzending en korting tot 40% op het gehele assortiment!

Een fiets van 24 inch of 26 inch?

Wanneer kiest u nu een fiets van 24 inch en wanneer kiest u een fiets van 26 inch? Dit is vooral bij de Altec Speed, die in deze twee maten te krijgen is, van groot belang. In de eerste plaats kijkt u dan naar de lichaamslengte van uw zoon. Is hij zo rond de 1.30 lang? Dan past hij perfect op de 24 inch fiets. Is hij echter al 1.45, dan is 26 inch beter.

Dit is ook aan leeftijd te koppelen. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar passen vaak het best op een 24 inch fiets. Van tien tot en met veertien jaar is 26 inch vaak de maat om te kiezen. In de tabel op d website is dit ook terug te vinden.

> Vandaag voor 16u besteld, morgen in huis: De Umit Kronos fietsen!