Umit Kratos fiets: Gratis thuisbezorgd in 24u!

Mountainbiken is zo populair geworden dat het zelfs al enige tijd een Olympische sport is geworden. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Voor het zo ver is moet er natuurlijk een lange leerweg worden afgelegd. Dat begint al als kind. Bijvoorbeeld op een Umit Kratos fiets. Al is deze mountainbike ook perfect geschikt voor jongens die het gewoon leuk vinden om op een stoere fiets te rijden zonder dat ze ooit olympisch mountainbiker willen worden.

Toch heeft de fiets alles in zich om over obstakels en over onverharde wegen te rijden. Zo hebben de banden door het profiel bijvoorbeeld extra veel grip. Daarnaast heeft de fiets maar liefst 21 versnellingen om elke helling en elke modderpoel aan te kunnen. Dit garandeert natuurlijk groot plezier. Daar is het uiteindelijk immers allemaal om te doen.

Mountainbikes Kronos van Umit: weinig kosten

Het grote voordeel van het bestellen van de Mountainbikes Kronos van Umit is dat de kosten ermee in de hand gehouden kunnen worden. Het is namelijk zo dat de prijs die op het bestelformulier staat ook echt de prijs is die je betaalt. Koop je losse accessoires, dan betaal je natuurlijk wel iets meer. Maar de fiets zoals hij standaard is, kost niets meer dan aangegeven staat. Dat komt onder andere door:

  • Korting op de aankoopprijs
  • Korting bij bundelaankopen met bijvoorbeeld accessoires
  • Geen verzend- of bezorgkosten
  • Geen kosten voor montage

Voor deze vaste prijs krijgt u een fiets die een frame van staal heeft en velgen van dubbelwandig aluminium. Daarnaast heeft hij een verende voorvork en schijfremmen. Dit is dus allemaal flink veilig en stevig te noemen. Wat verder belangrijk is, is dat het zadel zeer comfortabel te noemen is. Zeker wanneer u met uw zoon een flinke inspanning aangaat, is het fijn om te weten dat u in ieder geval comfortabel kunt zitten.  De zithouding is perfect en er is voldoende ondersteuning zodat er bijvoorbeeld geen pijn in de onderrug ontstaat.

> Bekijk ook de Umit Velocity fietsen: tot 40% korting!

Veelgestelde vragen

Hoe houd ik de fiets schoon?

Het is belangrijk dat de mountainbike goed wordt schoongemaakt na gebruik. Dat doet u door warm water en een klein beetje zeep te gebruiken. Poets alles met de hand. Zorg daarna dat de fiets goed droogt voor u hem wegzet. Dit is belangrijk om de kwaliteit te behouden.

Is het monteren ingewikkeld?

Met een steeksleutel en een inbussleutel kunt u alles doen. Als u het stuur of het zadel in hoogte wilt verstellen, dan is dit zo gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld ook het voorwiel losdraaien en aantrekken.

Zijn er veel accessoires verkrijgbaar?

Er zijn verschillende extra’s te vinden. Deze hebben bijvoorbeeld betrekking op veilig fietsen.

> Niet gevonden wat u zocht? Misschien zijn de Altec Ravenger fietsen iets voor u!