Umit Kronos fiets: tot 40% korting!

Bestelt u een Umit Kronos fiets, dan kunt u hem ook direct verzekeren. Dit is gemakkelijk Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
want dan hoeft u niet meer apart naar een verzekeringsmaatschappij te stappen. Omdat de mountainbike populair is en ook nog eens een mooie uitstraling heeft kan er natuurlijk ook van alles mee gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan diefstal. Of dit nu roof is of doordat bijvoorbeeld het slot wordt doorgeknipt. De schade wordt dan vergoed.

Ook is dit het geval als de fiets kapot gaat om wat voor reden dan ook. Of nu de oorzaak ligt in vandalisme of juist eerder door iets dat u of uw zoon zelf doet, maakt daarin geen verschil. Dus ook de schade van een ongeluk of door verkeerd gebruik vallen onder de verzekering die de naam Klikzeker draagt.

Mountainbikes Kronos van Umit: om door onverhard terrein te crossen

Sommige fietsen zijn vooral voor praktisch gebruik. Andere fietsen zijn er voor gemaakt om lekker mee te racen of te crossen. Vooral als uw zoon nog jong is, zal dit hem zeer aantrekkelijk in de oren klinken. Het is dus te begrijpen dat de Umit Kronos mountainbike zeer populair is onder jongens van de leeftijd van tien jaar en ouder. Dat komt door een aantal kenmerken:

  • 21 versnellingen om te schakelen
  • Stevige handremmen voor en achter
  • Goede spatborden
  • Verende voorvork om klappen op te vangen

Desondanks kunt u uw zoon ook gerust naar school of naar zijn hobby sturen op de fiets. Wanneer de banden goed worden opgepompt zijn mountainbikes Kronos van Umit namelijk prima te gebruiken als stadsfiets. Er zit alleen geen bagagedrager op. Dus als er iets meegenomen moet worden, dan moet hij dat in een rugzak doen. Dit hoeft natuurlijk in zijn geheel geen probleem te zijn.  De fiets is daarnaast stevig genoeg om wel tegen een stootje te kunnen. Of dit nu in het veld of in de stad is, maakt natuurlijk geen verschil.

> Bekijk ook de Umit Kratos fietsen collectie: gratis verzending op het gehele assortiment!

Op vakantie gaan met de fiets

Fietsvakanties behoren tot de populairste vakantievormen die er zijn. Het liefst doet u dat natuurlijk op uw eigen fiets. Neemt u hem mee met de eigen auto, zorg dan wel voor een goede en stabiele fietsendrager. Wanneer u op de plek van bestemming aankomt, schat dan altijd eerst even de verkeerssituatie in. Wordt er bijvoorbeeld op fietspaden gefietst of niet? Dit soort zaken zijn van groot belang om veilig de omgeving op de fiets te kunnen verkennen. Een stevige fiets als de Umit Kronos is in alle gevallen aan te raden. Daarmee kan uw zoon alle omstandigheden met gemak de baas zijn.

> De Umit Velocity fiets: voor 16u besteld, morgen in huis!