Umit Motion mountainbikes: Gratis verzending op gehele assortiment!

Mountainbikes zijn populaire fietsen onder kinderen, maar ook onder sportieve volwassenen. Kinderen rijden namelijk graag vaak Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
over onverharde wegen, tussen de bomen of over het gras. Sportieve volwassenen met een mountainbike rijden vaak graag door de natuur, waarbij ook vaak over onverharde wegen wordt gereden. In beide gevallen is het belangrijk dat er voldoende grip wordt geboden door de banden. Met een mountainbike, zoals een Umit Motion mountainbike, wordt deze grip geboden. Dit komt omdat de banden erg dik zijn met diep profiel. Hierdoor kan bijna iedere ondergrond getrotseerd worden.

Umit Motion fiets: Wat zijn de voordelen?

De Umit Motion mountainbikes kennen vele grote voordelen. Zo zijn de fietsen voorzien van 21 versnellingen. Dit is belangrijk als je veel op onverharde wegen fietst. Het fietsen op onverharde wegen kost namelijk veel energie, omdat het zwaar fietst. Daarnaast kan regen ervoor zorgen dat een onverharde weg nog zwaarder wordt om op te fietsen. Een zandweg kan namelijk snel veranderen in een weg met modder. Het voordeel van de 21 versnellingen is dat je altijd een ideaal traptempo kunt aanhouden. Zowel een zware ondergrond als een steile helling kun je hierdoor eenvoudig trotseren. Ook fietsen met tegenwind wordt hierdoor geen probleem!

Een ander groot voordeel van de Umit Motion fietsen is dat de fietsen beschikken over een verende voorvork. Net zoals bij de versnellingen helpt een verende voorvork enorm bij het rijden over onverharde wegen. De verende vork op de Umit Motion fiets zorgt er namelijk voor de oneffenheden in de weg worden opgevangen. Hierdoor is iedere fietsrit zeer comfortabel, ongeacht de ondergrond. Ook als er van een stoep af of over een hobbel wordt gereden, zal de klap worden opgevangen door de voorvork. Het heeft daarom niet alleen voordelen op een onverharde weg, maar ook op de openbare weg.

Tot slot is het frame van de Umit Motion MTB ook erg voordelig voor een mountainbike. Dit komt omdat het frame is gemaakt van aluminium. Aluminium is over het algemeen lichter dan staal. Een lichtere fiets is wendbaarder en eenvoudiger een heuvel of zwaar terrein over te fietsen. De keuze om aluminium te gebruiken voor de Umit Motion mountainbikes is daarom zeer verstandig geweest!

De Umit Motion mountainbike geeft je groot plezier

De Umit Motion MTB (dit staat voor mountainbike) zorgt voor een groot plezier bij jong en oud. De fiets kan voor recreatieve doeleinden worden gebruikt, maar ook voor sportieve doeleinden. De Umit Motion fiets fietst heerlijk door de versnellingen en de verende voorvork. In Nederland waait het vaak, waardoor de versnellingen extra goed van pas komen. De multifunctionele fiets kan worden gebruikt op de openbare weg of op onverharde wegen. Dit maakt de Umit Motion fietsen tot zeer populaire fietsen!