De Umit Superbomber jongensfiets; gratis verzending!

Bent u op zoek naar de eerste of tweede fiets voor uw zoontje of kleinzoon? De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Umit Superbomber is een supertoffe jongensfiets, speciaal bedoelt voor stoere jongens. Deze fiets kan worden voorzien van zijwieltjes voor de jongste kinderen, maar ook voor de leeftijdsgroep 6 tot 8 jaar is de Umit Superbomber een goede keuze. Door de interessante korting die Fietsen op Fietsen biedt, is dit het beste verjaardagscadeau dat een kind kan wensen. De stevige jongensfiets beschikt over een stalen frame, dubbelzijdig spatbord en twee typen remmen. Op die manier kan uw kind zelf bepalen wat de beste manier is om te fietsen en kan hij op straat pronken met deze stoere jongensfiets. De Umit Superbomber heeft een wielgrootte van 12 tot 20 inch, uiteraard afhankelijk van de leeftijdscategorie en lengte van de bestuurder. Wacht niet langer en profiteer ook nog eens van 10 euro korting.

Wat zijn de voordelen van de Umit Superbomber bij Fietsen op Fietsen?

Uw zoon wil graag op de stoerste fiets op pad, zeker in de periode van de basisschool. Wat is dan beter dan de extreem stevige Umit Superbomber, die tevens beschikt over een stijlvol en stoer uiterlijk? Aan alles is bij de Umit Superbomber gedacht. Zo zijn de wielen gesloten en voorzien van een kleurrijke schijf, de kettingkast is gesloten en de handvaten zijn stevig. Tevens zitten er enkele andere mooie voordelen aan deze fiets:

  • Stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar
  • U kunt profiteren van 10 euro korting
  • Bestelling voor 16.00 uur? Volgende dag in huis
  • 1 jaar garantie
  • 129 tot 149 euro in aanschaf

Let er bij de Umit Superbomber wel op dat dit model nog niet beschikt over verlichting, terwijl er slechts minimaal reflecterende onderdelen aan de fiets zitten. Wilt u uw zoon dus veilig op pad sturen onder alle omstandigheden, dan is het verstandig om losse verlichting te kopen. Er zit overigens wel een vaste bel op.

> Een andere populaire jongensfiets: De Altec Stitch: gratis thuisbezorgd!

Hoe kunnen kinderen veilig fietsen?

Ouders zijn altijd bezorgd over hun kinderen op de fiets. Hoe kan je ervoor zorgen dat uw kind veilig op pad gaat? Natuurlijk kan dat door uw kind een helm op te laten doen, wanneer hij of zij valt is de kans kleiner op hoofdletsel. Overdrijf de veiligheid echter niet, want dan maak je kinderen bang om te fietsen. Als ouder heb je ook een belangrijke taak om je kind goed te leren fietsen. Begin daarom vanaf het begin, door ze met zijwieltjes te laten fietsen en zo verkeerssituaties op een veilige manier te leren inschatten.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Zoey omafiets!