Umit Velocity fiets: gratis verzending!

De Umit Velocity is een fiets met voornamelijk modellen voor dames. In de 28 inch categorie Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
is er ook een Umit Velocity fiets voor heren te vinden. De fiets is herkenbaar aan het rustige kleurgebruik, waarbij enkel het frame af kan wijken in kleur. Bij dit model zult u geen felle kleuren tegenkomen.  De fiets heeft 21 versnellingen met remmen aan het voorwiel en het achterwiel. De fiets heeft een speciaal zadel welke voor extra comfort zorgt.

Damesfietsen Velocity van Umit: goed voor in de stad

Damesfiets van Umit zoals de Velocity zijn vooral geschikt voor gebruik in de stad. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat ze stevig en veilig zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken met het oog op het wenden en keren dat gedaan moet worden in stadsverkeer. Dit is natuurlijk belangrijk wanneer er over drukke wegen gereden moet worden. Belangrijke kenmerken van de fiets zijn:

  • Een frame van aluminium
  • Velgen van aluminium
  • Een verstelbaar stuur
  • Een verende voorvork

De fiets is door zijn hoogte geschikt voor mensen van 12 jaar en ouder. De wielen zijn van een formaat van 28 inch. Dit betekent dat het een echte fiets voor volwassenen is. Er is immers geen grotere maat dan de 28 inch maat. Mensen die langer zijn dan 1.45 passen hier allemaal op. Het zadel en het stuur zijn immers ook in hoogte te verstellen, daardoor is 1.45 slechts de ondergrens. Daardoor kan de fiets in principe na de aanschaf voor eeuwig mee blijven gaan. Dit is een interessant idee.

> Vandaag voor 16u besteld, morgen thuisbezorgd: De Altec Ravenger fiets!

Een kind door de stad leren fietsen

Dat de fiets geschikt is voor iedereen van 12 jaar en ouder of van 1.45 en langer betekent niet dat iedereen ook op hetzelfde niveau is waar het gaat om fietskunde. Daarom kan het best een goed idee zijn om samen door de stad te fietsen. Dan kunt u uw kind leren waar het op moet letten als er over drukke straten gefietst moet worden. Fietsen is immers vooral vooruit kunnen zien. Wanneer u dit samen oefent, dan is dit zeker te leren. U moet zich immers bedenken dat u zelf ook hebt moeten leren manoeuvreren door drukke steden. De Umit Velocity is hier bovendien door zijn design uitermate geschikt voor.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de Altec Basic omafiets!