Sorteren op:

Umit jongensfiets met extra's

Een Umit jongensfiets is altijd te vinden in het gevarieerde aanbod van Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden u Lees door

Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
in deze categorie verschillende soorten aan voor uiteenlopende leeftijdsgroepen. Als u voor uw zoon op zoek bent naar een sportieve fiets in crossfiets model dan is de Umit jongensfiets een uitstekende keuze. Zeker als er extra eisen worden gesteld ten aanzien van bijvoorbeeld de wendbaarheid van het stuur of de mogelijkheid om de voeten achterop de voetsteunen te plaatsen tijdens het uitvoeren van stunts. In het aanbod vindt u ook andere modellen met een sportief karakter, zoals in de uitvoering van een mountainbike. Voor de jongere kinderen zijn er fietsen beschikbaar van Umit die over demonteerbare zijwielen beschikken.

Umit jongensfiets bestellen met gratis verzending

U kunt bij Fietsenopfietsen.nl de Umit jongensfiets van uw keuze bestellen. U kunt uw keuze maken nadat u de modellen met elkaar hebt vergeleken op basis van het ontwerp of op grond van de kleur. Het is uiteraard belangrijk om met de juiste wielmaat rekening te houden. Wij hebben daarvoor een speciale matentabel in inches beschikbaar die als richtlijn gebruikt kan worden. U profiteert van meerdere voordelen als u de fiets voor zoon bij Fietsenopfietsen.nl bestelt. In de eerste plaats bieden wij altijd gratis verzending voor iedere fiets in ons aanbod. In de tweede plaats betaalt u bij ons de scherpste prijs en in de derde plaats leveren wij direct vanuit een grote voorraad. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op de bezorging van uw bestelling. Wij hanteren voor vroege bestellers zelfs een 24uurslevering.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.