Sorteren op:

Umit jongensfiets 24 inch met versnellingen: Verzending binnen 24 uur!

Als uw zoon al wat ouder is, kunt u een fiets met versnellingen voor hem kopen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Heeft uw zoon een fiets met versnellingen, dan is het een stuk gemakkelijker om kleine en grotere hellingen op te fietsen. Ook is het minder vermoeiend om tegen de wind in te fietsen. En omdat uw zoon al wat ouder is, kunt u hem prima leren met de versnellingen op zijn fiets om te gaan.

Wij hebben een groot aanbod fietsen met versnellingen. Wilt u een hoogwaardige fiets met versnelling voor uw zoon kopen? Dan kunt u ervoor kiezen een Umit jongensfiets 24 inch met versnellingen aan te schaffen. Bestelt u deze fiets vandaag nog, dan heeft u deze morgen al in huis. Dit betekent dat u uw zoon morgen al kunt leren hoe hij met versnellingen moet fietsen.

De fietsmaat van uw zoon bepalen

Voor u een Umit jongensfiets 24 inch met versnellingen voor uw zoon bestelt, is het goed om te weten of 24 inch wel de juiste fietsmaat voor uw zoon is. Is uw zoon tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan is de kans groot dat hij op een fiets van 24 inch moet fietsen. Echter, de leeftijd van uw zoon is niet de belangrijkste richtlijn bij het bepalen van zijn fietsmaat. Dit is namelijk zijn lengte.

Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan kunt u met een gerust hart een fiets van 24 inch voor hem kopen. In dit geval is dit zijn juiste fietsmaat. Is uw zoon kleiner? Dan kunt u beter een fiets van 22 inch voor hem kopen. Het is niet verstandig een fiets op de groei te kopen. Is uw zoon groter, dan koopt u een fiets van 26 inch.

> Dreumes fiets kopen online: Verzending = gratis!

Uw zoon leren fietsen met versnellingen: 3 tips

Gaat uw zoon voor het eerst met versnellingen fietsen? Dan is het goed om hem even te leren hoe hij dit moet doen. Wij geven u graag enkele tips om uw zoon te leren fietsen met versnellingen.

  • Vertel uw zoon waar de versnellingen voor zijn. Als hij begrijpt wat versnellingen doen, kan hij deze veel beter gebruiken. Nu weet hij zelf wanneer het handig is om te schakelen.
  • Leer uw zoon alleen te schakelen als hij trapt. Het is een must de trappers te bewegen om goed te schakelen.
  • Laat uw zoon voor het eerst schakelen op een vlakke weg. Focus u niet alleen op het opschakelen, maar ook op het terugschakelen. Ook dit moet hij leren.

> Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een duwfiets!