Sorteren op:

Umit jongensfiets 26 inch: voor 13:00 uur besteld = morgen al in huis

Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon? Dan zit u goed op deze pagina. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Hier vindt u ons complete assortiment jongensfietsen van 26 inch. De fietsen op deze pagina zijn stuk voor stuk geproduceerd door het bekende merk Umit. Dit is een van de gerenommeerde merken die vertegenwoordigd wordt in onze online shop en enkel hoogwaardige fietsen produceert.

Wij begrijpen dat u niet te lang wil wachten op de nieuwe fiets van uw zoon. Daarom hanteren wij zeer korte levertijden. Bestelt u de fiets van uw zoon op een werkdag voor 13:00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Dit betekent dat als u vandaag een bestelling plaatst, u uw zoon morgen al kunt verrassen.

Een groot aanbod jongensfietsen

Door de jaren heen hebben wij een groot aanbod jongensfietsen opgebouwd. Wij verkopen enkel fietsen van gerenommeerde merken. Eén van deze merken is Umit. Dit merk produceert jongensfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook als u een fiets in de maat 26 inch wil kopen, bent u bij dit merk aan het juiste adres. Umit heeft diverse jongensfietsen in deze maat in het aanbod.

De fietsen van Umit worden van aluminium of staal gemaakt. Als u een fiets voor uw zoon wil kopen, kunt u zelf kiezen van welke materiaalsoort deze fiets gemaakt moet zijn. Beide materiaalsoorten zijn uiterst stevig. Alle fietsen van Umit gaan dan ook jaren mee.

> Jongens loopfiets kopen: Verzending = geheel gratis!

26 inch of 28 inch?

De meeste kinderen van 10 tot 14 jaar oud fietsen op een fiets van 26 inch. Het is echter niet zo dat uw zoon standaard een fiets van 26 inch nodig heeft als hij 10 tot 14 jaar oud is. Is uw tien- of elfjarige zoon erg klein voor zijn leeftijd? Dan kan het zo zijn dat hij beter een fiets van 24 inch kan kopen. En is uw dertien- of veertienjarige zoon juist erg groot voor zijn leeftijd? Dan is een fiets van 26 inch al snel te klein.

U koopt een Umit jongensfiets 26 inch als:

  • Uw zoon rond de 145 centimeter lang is.
  • De kledingmaat van uw zoon tussen de 140 en 156 valt.
  • Uw zoon beduidend groter is dan 130 centimeter. Is hij rond deze lengte, dan bestelt u een fiets van 24 inch.

Is uw zoon beduidend groter dan 145 centimeter? Dan koopt u een 28 inch fiets voor hem. Dit is een mijlpaal, want de maat 28 inch is officieel een fietsmaat voor volwassenen.

> Vandaag besteld = verzending binnen 24 uur: Bestel nu een loopfiets 2 in 1!

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.