Sorteren op:

VINZ sloten: gratis verzending in 24 uur

Een goede fiets is altijd handig. Je kunt er snel mee van A naar B maar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

36 producten in totaal

Filteren

36 producten in totaal

Filteren
als je de fiets veilig wilt stallen is het zeker slim er een goed slot aan vast te maken. Een VINZ slot is altijd een goede keuze. Als je bestelt in onze webwinkel krijg je deze maand tot 40% korting, dus dat is altijd mooi meegenomen. Bovendien wordt je bestelling ook nog eens gratis bezorgd binnen 24u. Wat voor VINZ slot je ook bestelt, je kunt zeker zijn dat je kortingen tot 40% krijgt. Zoek een goed slot uit voor je fiets en bestel het via onze webshop. Dan zorgen wij voor gratis verzending in 24u.

VINZ slot: verschillende modellen tot 40% korting

Een VINZ slot is in verschillende modellen te koop. Je kunt in onze webshop kiezen uit vier verschillende modellen: drie ervan zijn beugelsloten en eentje is een kabelslot. De beugelsloten hebben de volgende kenmerken:

  • Gemaakt van hardstaal.
  • Bij ieder slot worden twee sleutels meegeleverd.
  • De sloten zijn gebruiksvriendelijk.
  • De sloten zijn inclusief bevestigingsmateriaal.

Als je op zoek bent naar een slot dat ook goedgekeurd is door de verzekering zodat je je fiets ook kunt laten verzekeren tegen diefstal kijk dan even naar de kenmerken voor ieder slot afzonderlijk. Liever een kabelslot? Dan kun je op de volgende kenmerken rekenen:

  • Het VINZ kabelslot is 10 meter lang.
  • Het is voorzien van een hangslot en kan voor meer doeleinden dan alleen voor een fiets te beveiligen gebruikt worden. Je kunt er bijvoorbeeld ook de stoelen op je terras mee vastzetten want daar is het lang genoeg voor.
  • De kabel is voorzien van een kunststof buitenlaag zodat je er niks mee beschadigt.
  • Het kabelslot heeft twee sleutels.

Welk slot kies je het beste?

Een VINZ slot is degelijk en nu ook nog eens extra aantrekkelijk om te kopen. Als je vandaag nog vóór 13:00 uur een VINZ slot bestelt, heb je het gegarandeerd morgen al in huis zodat je je fiets voortaan overal op slot kunt zetten. Dus twijfel niet langer, kijk bij de kenmerken welk fietsslot het beste is voor jouw fiets of andere doeleinden en bestel het nu nog. Gratis verzending en kortingen tot wel 40% maken het toch super aantrekkelijk om nu je slag te slaan zeker.