Sorteren op:

Volare beachcruiser: Verzending = gratis!

Een Volare beachcruiser vindt u altijd in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl met keuze uit verschillende wielmaten. Lees door

Set Ascending Direction

92 producten in totaal

Page
Filter
per page
Set Ascending Direction

92 producten in totaal

Page
Filter
per page
Zo kunt u voor het kopen van een fiets voor uw kind rekening houden met de leeftijd en de lengte. De kleinste Volare beachcruiser die wij in ons assortiment voor kinderen beschikbaar hebben, heeft een wielmaat van 16 inch. Daarbij bieden wij de keuze uit beachcruisers voor jongens en meisjes. Ook voor grotere kinderen kunt u bij ons slagen met wederom keuze uit diverse uitvoeringen, waarbij er onder meer rekening gehouden kan worden met de kleur en uitvoering.

Volare beachcruiser voordelig geprijsd bij Fietsenopfietsen.nl

U bent voordelig uit als u een Volare beachcruiser bestelt bij Fietsenopfietsen.nl. Wij hanteren standaard de scherpste prijs voor alle fietsen en u hoeft voor het verzenden van de fiets niet eens verzendkosten te betalen. Onze service van gratis verzending is namelijk altijd van toepassing ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Zo bent u natuurlijk nog voordeliger uit en bovendien kunt u ook profiteren van onze leverservice van 24 uur. Deze service is beschikbaar voor alle bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen bij Fietsenopfietsen.nl en kan door ons gerealiseerd worden doordat wij vanuit een grote voorraad kunnen leveren. Gratis verzending, 24uurslevering, voordelig geprijsd. Dat zijn een aantal voordelen, maar er is nog meer. Zo kunt u bij ons kiezen uit een diversiteit van betaalmethoden om gelijk tijdens de bestelprocedure af te rekenen, maar mag u van ons ook voor de optie van achteraf betalen kiezen.