Sorteren op:

Volare herenfiets bij Fietsenopfietsen.nl

Als u naar een Volare herenfiets op zoek bent, dan kunt u van het aanbod van Lees door

Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

4 producten in totaal

Filter
per page
Fietsenopfietsen.nl gebruikmaken. Wij bieden van verschillende kwaliteitsmerken een zeer divers aanbod van herenfietsen in verschillende uitvoeringen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat wij een lage prijs bieden voor een Volare herenfiets, zodat u nooit te veel hoeft te betalen. U kunt bij alle herenfietsen de actuele en voordeligste prijs zien staan. Maak op uw gemak van de gelegenheid gebruik om de uitvoeringen van de herenfietsen in ons assortiment met elkaar te vergelijken. Wilt u meer weten over een specifiek model? Klik dan simpelweg op de afbeelding om de specificaties zichtbaar te laten worden. Het is ook mogelijk om in te zoom op de afbeelding. > Handleiding voor monteren Volare fiets

Volare herenfiets in diverse wielmaten beschikbaar

Wij hebben een Volare herenfiets in uiteenlopende wielmaten beschikbaar in ons assortiment. Zo is er voor jongere jongens ook een ruime keuze in ons aanbod en kan er onder meer een keuze worden gemaakt voor een Volare Urban Cruiser in wielmaat 26 inch of kan de keuze vallen op een fiets op het sportieve Twister model in de kleinere wielmaat 24 inch. Wij hebben dan ook van klein tot groot voor iedereen een ideale fiets beschikbaar in ons ruime en gevarieerde assortiment. Hebt u een keuze gemaakt? Bestel de herenfiets van uw voorkeur meteen online en wij zorgen met gratis verzending voor een snelle bezorging. Betalen kan bij ons op meerdere manieren en zelfs achteraf als dat voor u wenselijk is. In de Volare handleiding voor monteren, leest u hoe u de fiets kunt afmonteren.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.