Sorteren op:

Volare jongensfiets 12 inch: vandaag voor 13:00 uur besteld, morgen al in huis

Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon van 2, 3 of 4 jaar oud? Lees door

Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten in totaal

Filteren
per pagina
Dan kunt u een Volare jongensfiets 12 inch aanschaffen. Fietsen van 12 inch zijn uiterst geschikt voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar oud. En koopt u een jongensfiets van het gerenommeerde merk Volare, dan weet u zeker dat deze fiets lang mee gaat. Als uw zoon te groot is geworden voor de fiets, kan uw andere zoon de fiets gebruiken of kunt u de Volare jongensfiets 12 inch weer verkopen. Deze fiets gaat namelijk vele jaren mee.

Bestelt u uw Volare jongensfiets vandaag nog voor 13:00 uur, dan heeft u de fiets morgen al in huis. Bestelt u de fiets na 13:00 uur, dan heeft u deze overmorgen in huis. U hoeft in ieder geval nooit lang te wachten op de levering van uw aankoop: op welke dag u de fiets ook bestelt. Ook profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending.

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Volare jongensfietsen 12 inch hebben de juiste maat voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar oud. Echter, is uw zoon klein voor zijn leeftijd of juist erg groot? Dan kan het noodzakelijk zijn om een fiets in een andere maat aan te schaffen.

Een Volare jongensfiets van 12 inch is ideaal voor uw zoon als hij rond de 95 centimeter lang is. Ook als hij kledingmaat 90, 95, 100 of 105 draagt, is een kinderfiets van 12 inch perfect voor hem. Is uw kind kleiner of draagt hij een kleinere kledingmaat? Dan kunt u beter een kinderfiets van 10 inch kopen. Is uw kind juist groter of draagt hij een grotere kledingmaat? Dan is een kinderfiets in de maat 14 inch beter voor hem.

> Online verkrijgbaar met kortingen tot wel 40%: Bestel nu een houten loopfiets 1 jaar!

Tip: koop een fiets niet op de groei

Veel ouders kopen fietsen op de groei. Dit is echter niet verstandig. Als uw zoon een fiets op de groei krijgt, kan hij namelijk niet goed met zijn voeten bij de trappers. Dit maakt het fietsen niet alleen een stuk vermoeiender voor hem, maar kan het fietsen ook gevaarlijker maken. Wij raden u dan ook altijd aan een fiets in de juiste maat voor uw zoon te bestellen.

Andere tips voor het kopen van een veilige fiets:

  • Koop een fiets met goede remmen.
  • Laat uw zoon de fiets even testen, om te controleren of de maat klopt.
  • Investeer in een fiets van een goed en betrouwbaar merk.

> Koop nu uw 2 in 1 loopfiets: Gratis verzending op het gehele assortiment!