Sorteren op:

Volare jongensfiets 14 inch kopen: snelle én gratis verzending

Uw zoon heeft al een paar jaar ontzettend veel plezier van zijn 12 inch fiets, maar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

39 producten in totaal

Filteren

39 producten in totaal

Filteren
nu heeft u het idee dat deze fiets te klein voor hem wordt. De volgende stap is een 14 inch jongensfiets. Deze fiets is net iets groter dan een 12 inch fiets en biedt uw zoon de perfecte ondersteuning tijdens het fietsen. U koopt deze fiets eenvoudig en snel online in onze webwinkel.

In ons assortiment vindt u 14 inch jongensfietsen van vele verschillende merken. Ook het gerenommeerde merk Volare wordt in onze online shop vertegenwoordigd. Bestelt u uw Volare jongensfiets 14 inch vandaag voor 13:00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis. En hier hoeft u niets voor te betalen, want wij nemen uw verzendkosten altijd voor onze rekening.

Volare jongensfiets: 12 inch, 14 inch of 16 inch?

De meeste kinderen van 3 tot 5 jaar oud hebben een fiets van 14 inch. U kunt de leeftijd van uw kind dan ook zeker als maatstaf nemen als u moet bepalen welke maat fiets uw zoon nodig heeft.

Toch kan het lastig zijn een fiets in de juiste maat te kopen, als u enkel naar de leeftijd van uw zoon kijkt. Een klein kind van 3 kan bijvoorbeeld beter een fiets van 12 inch nemen dan een fiets van 14 inch. En een groot kind van 5 kan weer beter op een fiets van 16 inch rondrijden. Wat is nu de perfecte maat fiets voor uw zoon? Dat ziet u in onderstaand overzicht.

  • 12 inch fiets. Lengte: rond de 95 centimeter. Kledingmaat: 90 tot en met 105.
  • 14 inch fiets. Lengte: rond de 100 centimeter. Kledingmaat 98 tot en met 108.
  • 16 inch fiets. Lengte: rond de 105 centimeter. Kledingmaat: 103 tot en met 118.

Door de lengte van uw kind op te meten en/of zijn kledingmaat te checken, komt u er vanzelf achter welke fietsmaat het beste bij uw zoon past.

> Koop online uw houten loopfietsen en profiteer: Korting tot wel 50%!

Tips om de beste fiets te kopen voor uw zoon

Weet u inmiddels welke maat fiets uw zoon nodig heeft? Dan geven wij u nog graag enkele tips om de perfecte fiets te bestellen voor uw kind. Met deze tips doet u gegarandeerd een goede investering.

  • Betrek uw zoon bij uw keuze. Welke fiets vindt hij mooi?
  • Vergelijk fietsen met elkaar. Zo vindt u de beste én de goedkoopste.
  • Check de verlichting en de remmen van een fiets. Zo komt u er snel achter hoe veilig de betreffende jongensfiets is.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment loopfietsjes!