Sorteren op:

Volare jongensfiets 18 inch: met gratis verzending morgen al in huis

Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe? Dan zit u goed op deze pagina. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Hier vindt u namelijk ons assortiment jongensfietsen van het merk Volare. Alle fietsen op deze pagina hebben de maat 18 inch. Deze maat wordt doorgaans gebruikt door jongens van 5 tot 7 jaar oud.

Bestelt u de Volare jongensfiets 18 inch voor uw zoon vandaag nog, dan heeft u deze morgen al in huis. Wel moet u de fiets in dit geval voor 13:00 uur bestellen. Bestellingen die na 13:00 uur worden geplaatst, worden een dag later geleverd. En wanneer u de fiets voor uw zoon ook bestelt: u profiteert altijd van een gratis verzending. Zonder minimum bestelbedrag!

Is 18 inch de juiste maat?

De meeste ouders kijken naar de leeftijd van hun kind, als zij de fietsmaat moeten bepalen. Dit klinkt misschien logisch, want veel kinderen van een bepaalde leeftijd hebben vaak dezelfde maat fiets. Toch kunt u beter naar de lengte van uw kind kijken bij het bepalen van zijn fietsmaat. Is uw kind 5 jaar oud en heel groot voor zijn leeftijd, dan heeft hij namelijk een andere maat fiets dan een kind van 5 jaar oud dat juist wat kleiner is voor zijn leeftijd.

Als uw kind rond de 110 centimeter groot is, is de fietsmaat 18 inch de juiste voor hem. Is hij kleiner? Dan kunt u beter een fiets van 16 inch voor hem kopen. Is hij groter, dan past een fiets van 20 inch beter bij hem. Ons advies: koop een fiets nooit in de groei. Alleen als uw kind met beide voeten bij de grond kan op zijn nieuwe fiets, heeft deze de juiste maat. Zo niet, dan is de fiets te groot en dus onveilig.

> Bekijk hier online de 18 inch omafiets: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Tips om uw zoon te betrekken bij de aankoop

Veel ouders willen hun zoon betrekken bij de aanschaf van zijn nieuwe fiets. Echter, zij willen niet dat hij de dienst uitmaakt. We geven u graag enkele tips om uw zoon op de juiste manier bij de aankoop te betrekken.

  • Stel hem voor bepaalde keuzes. Wat voor kleur vindt hij mooi? Wat voor remmen vindt hij fijn? Wil hij wel of geen voorrekje? Met deze keuzes zoekt u de perfecte fiets.
  • Zoek zelf enkele fietsen die binnen uw budget vallen. Laat uw zoon tussen deze fietsen kiezen.
  • Bestel een fiets en laat uw zoon hier eens op fietsen. Wedden dat hij de fiets geweldig vindt?! Soms is betrokkenheid bij de aankoop niet eens nodig.

> Gratis verzending: Bestel nu een kinderfiets Popal!