Sorteren op:

Volare jongensfiets 20 inch: de beste fiets voor uw zoon

Rijdt uw zoon op een te kleine fiets rond? Dan is het tijd deze te vervangen Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
voor een groter exemplaar. Het fietsen op een te kleine fiets is niet alleen oncomfortabel, maar het kan bovendien gevaarlijk zijn. Komt uw zoon met zijn knieën tegen het stuur, dan kan hij blijven hangen. Hierdoor kan hij lelijk en zelfs levensgevaarlijk ten val komen.

Wilt u voorkomen dat uw zoon valt met de fiets? Wacht dan niet langer, maar koop een nieuwe Volare jongensfiets 20 inch voor hem. Een jongensfiets van het merk Volare is van hoge kwaliteit, duurzaam en bovendien honderd procent veilig. Dit is simpelweg de beste fiets voor uw zoon.

Een fiets op de groei kopen

Veel ouders geven hun kind een fiets op de groei, ofwel een fiets die op het moment van aanschaffen nog iets te groot is. Een logische keuze, aangezien kinderen ontzettend snel groeien en het zonde is om een fiets te kopen die uw kind slechts enkele maanden kan gebruiken.

Toch is het kopen van een fiets op de groei niet verstandig. Rijdt uw kind op een te grote fiets, dan kan hij namelijk niet met zijn voeten bij de grond. Verliest hij zijn evenwicht, dan kan hij zichzelf niet opvangen. Het gevolg? Uw zoon komt ten val en dit kan gevaarlijk zijn. Koop daarom nooit een fiets op de groei, maar koop altijd een fiets in de juiste maat. Moet u de fiets na enkele maanden weer vervangen? Dan kunt u deze voor een mooie prijs verkopen.

De levensduur van de Volare jongensfiets 20 inch verlengen: 3 tips

Natuurlijk wilt u dat uw zoon zo lang mogelijk plezier heeft van zijn Volare jongensfiets 20 inch. Wij geven u graag enkele tips om de levensduur van deze prachtige fiets te verlengen.

  • Leer uw zoon zuinig om te gaan met zijn fiets. Leer hem bijvoorbeeld de fiets netjes met de standaard neer te zetten, in plaats van op de grond te smijten.
  • Zet de Volare jongensfiets 20 inch niet buiten, maar in de schuur, in de garage of onder een afdak. Zo kunt u roestvorming voorkomen. Heeft u geen ruimte voor de fiets? Leg hier dan een zeil overheen.
  • Maak de fiets regelmatig schoon. Vaak is het voldoende om de fiets schoon te maken met wat water, gewoon uit de sproeier. Als de fiets erg vies is, kunt u een neutrale zeep gebruiken om deze schoon te maken. Let op: gebruik geen schuurspons, want door deze spons kan de lak van de fiets beschadigen.

> Loopfietsje bestellen: Verzending = gratis!