Sorteren op:

Een Volare jongensfiets 24 inch kopen: Vóór 13:00 uur besteld, morgen in huis

Uw zoon groeit ontzettend snel. Enkele maanden geleden paste hij nog perfect op zijn stoere fiets, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten in totaal

Filteren
per pagina
maar nu is deze toch echt te klein geworden. Dit betekent dat het tijd is om een nieuwe fiets te bestellen.

Het is gevaarlijk om uw zoon rond te laten fietsen op een te kleine fiets. Op een te kleine fiets kan hij namelijk gemakkelijk met zijn knieën achter het stuur blijven haken. Hierdoor kan hij ten val komen. Daarom raden wij u aan op de korte termijn een nieuwe fiets te bestellen voor uw zoon, zoals de Volare jongensfiets 24 inch.

De fietsmaat van uw zoon

De jongensfietsen van Volare worden in verschillende maten verkocht. Deze maten worden uitgedrukt in inches. Veel ouders weten niet zo goed welke fietsmaat hun zoon heeft. Dit is niet zo vreemd, want de maten in inches zijn wat ingewikkeld en bovendien groeien kinderen snel. De fietsmaat die uw zoon enkele jaren geleden had, kan nu zomaar te klein voor hem zijn.

De beste manier om te achterhalen wat de fietsmaat van uw zoon is, is door hem op te meten. Is uw zoon rond de 130 centimeter lang? Dan koopt u een Volare jongensfiets 24 inch voor hem. Is hij rond de 122 centimeter lang, dan bestelt u een Volare jongensfiets van 22 inch. Is hij veel groter dan 130 centimeter, namelijk rond de 145 centimeter? Dan kunt u beter onze Volare jongensfietsen van 26 inch bekijken.

> 14 inch Popal Cooper online kopen: Verzending = gratis!

Een Volare jongensfiets 24 inch kopen: waar moet u op letten?

Kinderfietsen zijn niet goedkoop. Natuurlijk wilt u alleen geld investeren in de perfecte fiets voor uw zoon. Maar hoe vindt u de perfecte jongensfiets van Volare? Dit doet u door op de volgende zaken te letten:

  • De maat van de fiets. Gebruik de lengte van uw zoon om zijn fietsmaat te bepalen.
  • Het design van de fiets. Een fiets kan klassiek zijn, maar ook sportief. Vraag aan uw zoon wat voor fiets hij mooi vindt.
  • De kleur van de fiets. Wij verkopen zwarte fietsen, maar ook fietsen in opvallende kleuren als rood.
  • De remmen van de fiets. Vraag uw zoon wat voor rem hij het liefst gebruikt.
  • De accessoires van de fiets.

Tot slot kijkt u ook naar de prijs van de fiets. De nieuwe fiets van uw zoon moet natuurlijk wel binnen uw budget vallen. Gelukkig profiteert u in onze online shop van de laagste prijs, welke Volare jongensfiets van 24 inch u ook besluit te kopen.

> Profiteer van hoge kortingen oplopend tot wel 40%: Bestel nu een Popal Cooper 16 inch!

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.