Sorteren op:

Volare jongensfiets 26 inch: snel én gratis verzonden!

Wij hebben een groot aanbod jongensfietsen van 26 inch. Alle fietsen die wij verkopen, zijn van Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat wij enkel fietsen verkopen van gerenommeerde merken, ofwel fietsproducenten met een uitstekende reputatie. Wilt u een fiets kopen van het bekende merk Volare? Dan zit u goed op deze pagina. Ons complete aanbod jongensfietsen van 26 inch van het merk Volare wordt hier namelijk getoond.

Bij ons profiteert u altijd van een snelle én een gratis verzending. Bestelt u de fiets van uw zoon op een werkdag voor 13:00 uur, dan kunt u uw zoon morgen al verrassen. En hier hoeft u niets extra voor te betalen, want wij nemen uw verzendkosten altijd voor onze rekening. Het maakt niet uit wat u bestelt: in onze online shop betaalt u geen verzendkosten.

Algemene informatie over fietsmaten

De maat van een kinderfiets wordt altijd uitgedrukt in inches. Daarom wordt er ook wel gesproken over een inchmaat. De inchmaat van een fiets is de wielmaat van een fiets. Oftewel, een fiets met de maat 26 inch heeft banden van 26 inch.

Veel mensen weten niet precies hoe groot een inch is. Dit maakt het lastig om te bepalen hoe groot een wiel van 26 inch precies is. Gelukkig hoeft u dit eigenlijk niet te weten. U kunt de lengte van uw zoon namelijk gebruiken om te bepalen welke inchmaat zijn nieuwe fiets moet hebben. In onderstaande alinea leest u hier meer over.

> Bestel nu een 2 in 1 loopfiets en profiteer van kortingen tot wel 40%!

De fietsmaat van uw zoon

De meeste kinderen van 10 tot 14 jaar oud hebben een fiets van 26 inch. Toch kunt u de leeftijd van uw zoon beter niet als uitgangspunt nemen bij het bepalen van de inchmaat van zijn nieuwe fiets. Is uw zoon erg klein voor zijn leeftijd? Dan heeft hij een kleinere fiets nodig dan zijn leeftijdsgenoten. Is hij juist erg groot, dan heeft hij een grotere fiets nodig dan de andere jongens van zijn leeftijd.

U bepaalt de fietsmaat van uw zoon door zijn lengte op te meten. Uw zoon mag zijn schoenen hier gerust bij aan houden, want zijn schoenen draagt hij ook op de fiets.

  • Is uw zoon 130 centimeter groot? Dan koopt u een 24 inch fiets voor hem. Deze inchmaat correspondeert namelijk met zijn lengte.
  • Is uw zoon 145 centimeter groot? Dan koopt u een 26 inch fiets voor hem. Deze inchmaat correspondeert namelijk met zijn lengte.
  • Is uw zoon groter dan 145 centimeter? Dan koopt u een 28 inch fiets voor hem, ofwel een fiets voor volwassenen.

> Goedkope herenfietsen online: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.