Sorteren op:

Volare meisjesfiets 12 inch: snel én gratis verzonden

Is de fiets van uw dochter aan vervanging toe? Dan bent u bij ons zeker aan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment meisjesfietsen van uitstekende kwaliteit. We verkopen enkel kinderfietsen van bekende merken met een goede reputatie, waaronder Volare. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod Volare meisjesfietsen in de maat 12 inch.

Bestelt u vandaag een Volare meisjesfiets 12 inch voor uw dochter, dan heeft u uw aankoop morgen al in huis. Wel moet u de fiets in dit geval voor 13:00 uur bestellen. Bestelt u na 13:00 uur? Dn moet u een dagje langer wachten op de nieuwe fiets van uw dochter. Wel profiteert u altijd van een gratis verzending: wat voor fiets u ook bestelt.

Tips om een goede fiets te kopen

Natuurlijk wilt u een goede fiets kopen voor uw dochter. Wij geven u enkele tips om een goede investering te doen.

  • Koop een fiets van een bekend merk met een goede reputatie, zoals Volare. De Volare meisjesfiets 12 inch is zeker een aanrader!
  • Vergelijk fietsen met elkaar. Zo vindt u de beste en de goedkoopste fiets voor uw dochter.
  • Koop een fiets in de lievelingskleur van uw dochter. Nu weet u zeker dat zij dolblij zal zijn met haar cadeau.
  • Controleer goed of uw dochter echt een 12 inch fiets nodig heeft. Dit doet u door haar even op te meten. Is zij rond de 95 centimeter groot? Dan is 12 inch de juiste maat.

Heeft u uw Volare meisjesfiets 12 inch in huis? Laat uw dochter dan een rondje rijden op deze fiets. Nu kunt u direct zien of de fiets inderdaad de juiste maat heeft. Controleer goed of uw dochter met beide voeten op de grond kan als zij op het zadel zit. Dit is namelijk erg belangrijk.

> Bekijk ons assortiment loopfietsen voor 3 jaar: Kortingen tot wel 40%!

Een fiets op de groei

Veel ouders geven hun kinderen kleding op de groei. Dit is begrijpelijk, want kinderen groeien hartstikke snel en kleding is niet goedkoop. Kleding kunt u best op de groei kopen, maar een fiets moet u wel in de juiste maat aanschaffen.

Een fiets op de groei is de eerste maanden te groot voor uw dochter. Dit maakt het fietsen niet alleen onprettig, maar bovendien onveilig. Wilt u voorkomen dat uw dochter een vervelend ongeluk krijgt met de fiets, simpelweg omdat zij een te grote fiets van u heeft gekregen? Koop dan een fiets in de juiste maat, zoals de Volare meisjesfiets 12 inch. Neem in ieder geval geen fiets op de groei.

> Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bestel nu een loopfiets meisje!