Filteren
Vouwfietsen

Inklapbare vouwfiets kopen? Gratis verzending in 24 uur

Vouwfietsen zijn handige fietsen vanwege het lichte gewicht en bij forensen erg populair. Bestel een nieuwe Lees meer

opvouwbare fiets vóór 15:00 uur = volgende dag in huis. De inklapbare fiets is zeer populair, zeker gezien treinen, trams en metro’s speciale ruimtes hebben voor dit vervoermiddel. In Vlaanderen heeft de vouwfiets een andere naam. Daar wordt het bestempeld als een plooifiets. De eerste vouwfietsen werden in de 19e eeuw geproduceerd en hebben in de tussentijd een ware evolutie ondergaan. De eerste modellen waren een kleiner formaat van een ‘normale fiets’. Later evolueerde het ontwerp en werd de kwaliteit van de fiets verbeterd, vooral op het gebied van balans tussen de wielen en het vouwmechanisme.

Goedkoep vouwfiets kopen: veel voordeel voor de gebruiker

De moderne vouwfiets biedt de fietser gebruikscomfort en een verhoogde mobiliteit. Voor forensen in de Randstad is het simpelweg niet handig om met de auto te reizen. Een vouwfiets is dan een uitstekende oplossing. Een vouwfiets is niet alleen makkelijk mee te nemen in de trein, maar ook in de achterbak van een auto of in het bagageruim van een vliegtuig. Wist je dat een compact opgevouwen vouwfiets gratis mee mag in het openbaar vervoer, mits het geen hinder veroorzaakt? Wil je een goedkope vouwfiets kopen? Bestel vóór 15:00 uur = volgende dag in huis.

Er is een ruim online assortiment met diverse kleuren en modellen. De fietsen hebben een lage stang waardoor het makkelijk is op te stappen. Filter het aanbod aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Geniet van de mobiliteit van een vouwfiets en bestel het snel online bij Fietsenopfietsen.nl. Wij wensen je alvast veel comfort en rijplezier!

> Bekijk hier de beste vouwfiets test!

Goedkope vouwfietsen kopen bij Fietsenopfietsen.nl

Bij ons vind je goedkope vouwfietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zoek je naar goedkope vouwfietsen? Sorteer het aanbod van goedkope vouwfietsen op prijs en je weet direct waar je aan toe bent. De opvouwbare fietsen zijn verkrijgbaar van de volgende merken

  • Altec
  • Popal
  • Spirit

Zoek een vouwfiets online & lees de specificaties op je gemak. Vouwfiets goedkoop kopen? De vouwfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 200+.

Lichtgewicht vouwfiets

De opvouwbare fietsen / klapfietsen zijn licht qua gewicht. De lichtgewicht vouwfiets draagt er aan bij dat de vouwfiets makkelijk kan worden meegenomen in het openbaar vervoer. Het frame van de lichtgewicht vouwfietsen is te sorteren/filteren op aluminium of staal. De vouwfietsen worden ook wel klapfiets, plooifiets of opvouwbare fiets genoemd. Heb je vragen over de inklapbare fietsen? Bel gerust met onze klantenservice.

De voordelen van een (lichte) inklapbare vouwfiets op een rijtje:

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van een (lichte) opvouwbare fiets op een rijtje:

  • De lichte (en goedkope) vouwfietsen zijn eenvoudig om in te klappen en mee te nemen, bijvoorbeeld in de trein
  • De inklapbare fiets is niet alleen geschikt voor woon-werk verkeer, maar ook erg handig als je op vakantie gaat en je wil een fiets meenemen
  • Bestel een vouwfiets online: bij Fietsenopfietsen.nl erg voordelig geprijsd!
  • Verkrijgbaar in diverse modellen & kleuren
  • Een inklapbare fiets met versnellingen nodig? Kijk bij het aanbod
  • Verkrijgbaar in diverse framematen

> Stoelfiets online kopen voor 15:00 uur = volgende dag in huis!

Geen producten gevonden voor deze selectie.