Sorteren op:

Ivoorwitte beachcruiser in originele stijl

U zoekt een ivoorwitte beachcruiser? Bij Fietsenopfietsen.nl hebben wij een schitterende uitvoering beschikbaar in een bijzonder Lees door

Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten in totaal

Filteren
per pagina
originele stijl. Om een breder aanbod tot uw beschikking te krijgen kunt u naast het zoeken naar een ivoorwitte beachcruiser ook het assortiment met witte modellen bekijken. De fiets in ivoorwit heeft wielmaat 26 inch en is van het merk Honolulu. Er is bij dit model aandacht besteed aan details. Zo zijn de velgen en de handvaten net als de kettingkast in een dieprode kleur afgewerkt en heeft de fiets eenzelfde kleur zadel. Bent u op zoek naar een beachcruiser met een kleinere of grotere wielmaat, dan kunt u ook op basis daarvan een selectie maken.

Beachcruiser ivoorwit met gratis verzending door Fietsenopfietsen.nl

Het maakt niet uit of uw keuze nu valt op een beachcruiser ivoorwit of dat u een andere kleur fiets kiest, want Fietsenopfietsen.nl verzendt alle fietsen gratis. Dat bespaart meteen al een flink bedrag. Bovendien kunt u profiteren van onze snelle bezorgservice. Vrijwel alle fietsen kunnen binnen een werkdag door PostNL en UPS worden afgeleverd op elk gewenst adres. Dit geldt overigens wel alleen voor die bestellingen die in de ochtend worden gedaan en definitief bevestigd zijn voor 12.00 uur. Bestelt u in de middag of in de avond, dan geldt standaard een levertijd van slechts één extra werkdag en hebt u de beachcruiser al binnen twee werkdagen in huis. U kunt bij ons achteraf betalen of tijdens de procedure bij het afronden van de bestelling.