Sorteren op:

Witte damesfietsen zonder versnelling: gratis verzending

In Nederland is het vanzelfsprekend om over een goed fiets te beschikken. Het is een echt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
fietsland en er zijn zelfs meer fietsen dan inwoners te vinden in ons land. Fietsen zonder versnelling zijn nog steeds erg populair, bijvoorbeeld een damesfiets in het wit zonder versnellingen. In Nederland heb je eigenlijk geen versnellingen nodig omdat er overal goede fietspaden aangelegd zijn en alles behoorlijk vlak is. Versnellingen op een fiets zorgen er alleen maar voor dat er meer kapot kan gaan. Als versnellingen kapot zijn kun je meestal alleen nog de allerzwaarste versnelling gebruiken. Dat trapt erg zwaar en dat wil je ten alle tijde voorkomen. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een fiets zonder versnelling. Zij gaan voor degelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Witte damesfiets zonder versnelling: extra opvallend

Veel fietsen hebben donkere kleuren. Met name bij herenfietsen zie je dat kleuren zoals zwart, bruin en donkerblauw erg populair zijn. Dat is eigenlijk vreemd want op de fiets wil je juist goed opvallen in het verkeer. Als fietser ben je veel kwetsbaarder dan een automobilist. Voor de veiligheid kun je dus beter kiezen voor een lichte en felle kleur. Een damesfiets in het wit en zonder versnellingen is zo’n fiets. Je valt op in het verkeer en beschikt over een fiets die er net even wat anders uitziet. Een damesfiets zonder versnelling met een witte kleur kan eigenlijk door iedereen gebruikt worden. Verschillende moderne modellen maken de fiets hip en tijdloos. Door de degelijkheid is het bovendien mogelijk om er zonder problemen kinderzitjes op te plaatsen. Echte Hollandse fietsen zonder versnellingen beschikken nog altijd over één van de stevigste constructies. Dit type fiets is ideaal voor moeders met jonge kinderen en voor middelbare scholieren die zelfstandig naar school fietsen. Daarnaast zorgt de degelijkheid ervoor dat je wel even vooruit kunt met zo’n fiets. Als je de fiets af en toe schoonmaakt een nakijkt, kun je er jaren en jaren plezier van hebben.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Kinderfietsje online kopen doet u hier!

Versier je witte damesfiets zonder versnellingen

Het leuke aan een witte fiets is dat je er eenvoudig je eigen smaak aan kunt toevoegen. Door er bijvoorbeeld kralen of bloemen op te plaatsen. Zo kun jij helemaal laten zien wie je bent en val je lekker op. Dat is niet alleen leuk, maar het biedt ook extra veiligheid in het verkeer. Er zijn veel attributen waarmee je je fiets een persoonlijk en vrolijk tintje kunt geven, zoals:

  • Kralen
  • Slingers
  • Bloemen
  • Fietsmand

> Omafiets aanbieding: Profiteer van kortingen tot wel 40%!