Sorteren op:
Witte jongensfiets

Een witte jongensfiets is zo gevonden in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl dat keuze biedt uit talloze Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
modellen in verschillende designs. U kunt bij ons al terecht vanaf de wielmaat 12 inch en als uw zoon wat groter is, dan zijn alle wielmaten tot en met 26 inch eveneens beschikbaar. U kunt een witte jongensfiets bij ons bestellen in de stijl die u wenst. De ontwerpen variëren van een originele Fixed Gear Bike tot een stijlvolle herenfiets en van beachcruisers tot transportfietsen. Voor de kleinsten hebben wij eveneens meerdere modellen in het assortiment beschikbaar, zoals beachcruisers van onder meer het merk Popal.

Jongensfiets wit online bestellen en achteraf betalen

Fietsenopfietsen.nl biedt graag een zo uitgebreid mogelijk service en dat betekent dat u bij het online bestellen van een jongensfiets wit de keuze kunt maken om de rekening pas achteraf te voldoen. U kunt ook gelijk afrekenen als daar uw voorkeur naar uitgaat, maar anders kunt u de optie achteraf betalen selecteren. De factuur zal dan pas na aflevering van de fiets aan u worden verstrekt. Als u bij ons een van de witte jongensfietsen bestelt, dan hoeft u bovendien geen kosten te betalen voor het verzenden van de bestelling. Die kosten worden door Fietsenopfietsen.nl voldaan. Wilt u zo snel mogelijk de fiets thuis geleverd krijgen? Bestel dan meteen en dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen uiterlijk twee werkdagen afgeleverd wordt op opgegeven adres. Bent u niet tevreden, dan doen wij niet moeilijk en krijgt u gewoon het geld terug.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.