Sorteren op:

Witte jongensfiets 24 inch met keuze uit meerdere designs

Als u een witte jongensfiets 24 inch zoekt, dan wilt u misschien ook rekening houden met Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het ontwerp van de fiets. Fietsenopfietsen.nl komt degene met een voorkeur voor een ontwerp tegemoet door in deze categorie met jongensfietsen in het wit meerdere designs te presenteren. Zo wordt het nog gemakkelijker om een keuze te maken. Misschien bestaat er wel een voorkeur voor een trendy beachcruiser of gaat de voorkeur uit naar een sportieve fiets. Of kiest u liever voor de optie van een mountainbike? Vergelijk de modellen op uw gemak om zo tot een keuze te komen voor de ideale witte jongensfiets 24 inch.

Jongensfiets wit 24 inch nu bestellen en snel laten bezorgen

Het voordeel van het bestellen van een jongensfiets wit 24 inch bij Fietsenopfietsen.nl is dat wij direct kunnen leveren. Indien u in de middag of avond bestelt, dan leveren wij binnen twee werkdagen. Als u eerder voor 12.00 uur bestelt, dan is onze service nog sneller en leveren wij direct uit onze voorraad de fiets de volgende dag al af. De snelle bezorgservice gaat gecombineerd met het gratis verzenden van de fiets. U bent voordelig uit als u bij ons een jongensfiets bestelt en mag zelf bepalen of u vooraf of achteraf betaalt. Bij vooraf betalen kunt u tijdens de bestelprocedure een keuze voor een betaalmethode maken en bij achteraf betalen, zorgen wij dat de rekening pas aan u wordt verstrekt nadat de fiets op het gewenste adres is bezorgd.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.