Sorteren op:

Witte mamafietsen: tot 40% voordeel!

De voorkeur voor witte mamafietsen komt natuurlijk voort uit de kleur en uit het gemak en Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
comfort dat deze damesfietsen voor moeders te bieden hebben. Daarnaast is er uiteraard altijd sprake van een persoonlijke smaak als het gaat om de stijl en het design, waarin de witte mamafiets is uitgevoerd. Wij bieden wat dat betreft het voordeel dat de witte mamafietsen in verschillende designs en in uiteenlopende stijlen beschikbaar zijn.

Dat er sprake is van comfort en gemak tijdens het opstappen en fietsen op een mamafiets wit komt doordat deze fietsen daar speciaal voor ontworpen zijn. Vooral het gemak dat geboden worden als u kinderen meeneemt op de fiets is groot. Aan de veiligheid is de nodige aandacht besteed door bijvoorbeeld het frame van stevig materiaal te ontwikkelen, een brede instap te creëren en de mamafietsen wit uit te rusten met een stabiele standaard.

Mamafiets wit met gratis verzending

Het is natuurlijk een groot voordeel dat u bij het bestellen van een witte mamafiets er vanuit kunt gaan dat deze op voorraad is. Dat betekent namelijk dat er voor witte mamafietsen sprake is van een snelle levering. Binnen een dag wordt de witte mamafiets van uw keuze al bezorgd als de bestelling gedaan is op een werkdag voor 13.00 uur. Dat is snel en bovendien hoeft u geen verzendkosten te betalen, want zoals voor alle artikelen geldt, is de verzending gratis.

> Toch een andere mamafiets uitzoeken?

Eenvoudig uw kind meenemen!

De mamafietsen wit kunnen zowel met kinderen voorop als achterop de fiets als zonder kinderen mee te nemen optimaal comfort bieden. Zelfs als uw kindjes uit de kinderzitjes zijn gegroeid, profiteert u nog vele jaren van al het comfort en gemak dat geboden wordt. Denkt u er wel aan de mamafiets wit goed te beveiligen? Wij hebben stevige fietssloten beschikbaar.

> Een andere damesfiets kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.