Sorteren op:

Witte meisjesfietsen 24 inch met versnellingen 

Er zijn meerdere witte meisjesfietsen 24 inch met versnellingen in ons aanbod beschikbaar. Deze variëren uiteraard Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
qua uitstraling en eigenschappen, maar hebben ook een overeenkomst. Voor alle 24 inch meisjesfietsen wit met versnellingen geldt namelijk dat er sprake is van een eigentijds design. De ene 24 inch meisjesfiets wit met versnellingen heeft bijvoorbeeld een hippe uitstraling en een ander model heeft weer een sportief karakter.

Een van de extra voordelen van een meisjesfiets 24 inch wit met versnellingen is dat uw dochter helemaal zelf kan bepalen of er licht of zwaarder getrapt wordt. Dat kan namelijk doordat de trapweerstand van de meisjesfietsen 24 inch wit met versnellingen op meerdere niveaus kan worden ingesteld. Zwaarder trappen op de fiets is bijvoorbeeld ideaal bij de wind in de rug om nog sneller vooruit te komen. Lichter trappen op de fiets is dan weer prettig bij wind tegen.

Meisjesfiets 24 inch wit met versnellingen: diverse modellen


Bij het kopen van een witte meisjesfiets 24 inch met versnellingen hoeft u geen rekening te houden met verzendkosten. De 24 inch meisjesfietsen wit met versnellingen worden namelijk aan huis bezorgd met gratis verzending. Dat is een extra bijkomstigheid naast alle voordelen waar u al van profiteert als u bij ons een 24 inch meisjesfiets wit met versnellingen aanschaft.

> alle 24 inch meisjesfietsen

Maak samen een keuze

Weet u al wat uw dochter wil? Als dat niet het geval is dan kunt u beter met uw dochter samen een keuze uit het aanbod met meisjesfietsen 24 inch wit met versnellingen maken. Meiden in de leeftijd van 8 jaar of ouder hebben namelijk al een hele eigen voorkeur qua smaak. Dat geldt dan ook met betrekking tot de keuze voor de ideale meisjesfiets 24 inch wit met versnellingen. Tevredenheid van zowel u als uw dochter is dan in elk geval verzekerd.

Terug naar alle meisjesfietsen.