Sorteren op:

Witte omafietsen 24 inch met versnellingen

Witte omafietsen 24 inch met versnellingen hebben een moderne uitstraling, maar wel met een klassiek design. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
Dat is ook direct te zien als u het aanbod met 24 inch omafietsen wit met versnellingen bekijkt. Er zijn verschillende hippe uitvoeringen beschikbaar die in de typische stijl zijn uitgevoerd en die onderling een aantal verschillen kennen. Door de eigenschappen van elke 24 inch omafiets wit met versnellingen verder te bekijken, kunt u een goede keuze maken gebaseerd op uw wensen en op die van uw dochter.

Een omafiets 24 inch wit met versnellingen zorgt voor optimaal fietsgemak. Het trapsysteem is soepel uitgevoerd, maar door de versnellingen wordt het nog aangenamer om te fietsen. Uw dochter kan namelijk heel eenvoudig tijdens het fietsen schakelen. De omafietsen 24 inch wit met versnellingen kennen verschillende trapweerstanden waar tijdens de fietstocht tussen gewisseld kan worden.

Voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar

Een omafiets 24 inch wit met versnellingen beschikt standaard over een stuur en een zadel die versteld kunnen worden. Dat maakt dat de 24 inch omafietsen wit met versnellingen voor meiden in de leeftijd van 8 tot 12 jaar geschikt zijn. Uw dochter kan dan ook meerdere jaren fietsen op een voordelig geprijsde 24 inch omafiets wit met versnellingen. Uiteraard mag u ervan uitgaan dat de kwaliteit uitstekend is.

> terug naar alle goedkope omafietsen

Verzending = gratis

Als u een omafiets 24 inch wit met versnellingen bestelt dan kunt u morgen wellicht al uitkijken naar de fiets. Dat is het geval als het een werkdag is en u voor 13.00 uur de bestelling aan ons doorgeeft. Voor alle omafietsen 24 inch wit met versnellingen geldt dat er geen verzendkosten zijn. De verzending is namelijk altijd gratis. Ook als u bijvoorbeeld een kettingslot bestelt of een ander artikel.

> terug naar de omafiets 24 inch