Sorteren op:

Witte stadsfietsen dames: tot 40% voordeel!

Witte stadsfietsen dames zijn vanwege de uitstekende eigenschappen en sportief design perfect om dagelijks op te Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren
per pagina
fietsen. Nu zijn de dames stadsfietsen wit speciaal voor gebruik in de stad ontworpen, maar u kunt er ook op recreatieve wijze gebruik van maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een dames stadsfiets wit aanschaffen om te gebruiken om naar het werk te fietsen, maar ook om wat langere afstanden af te leggen.

Het is maar net welke keuze u maakt uit het aanbod met stadsfietsen dames wit, waarbij u uiteraard van uw voorkeuren en het gebruiksdoel uit kunt gaan. Als u uw wensen opstelt en dan het aanbod bekijkt, kunt u altijd tot de beste keuze komen voor een stadsfiets dames wit. De design variëren net als het aantal versnellingen als een fiets daarover beschikt. U kunt de eerste verschillen al ontdekken met het bekijken van de afbeeldingen.

Witte dames stadsfiets ook voor recreatief gebruik

Een witte stadsfiets dames met een sportief design en sportieve eigenschappen is voor meerdere doeleinden geschikt. Indien u de keuze maakt voor een dames stadsfiets wit met versnellingen kunt u het niveau van de trapweerstand aanpassen. Er zijn wat dat betreft dames stadsfietsen wit met een verschillend aantal versnellingen beschikbaar, zodat u met het gewenste aantal rekening kunt houden.

> Bekijk ook alle omafietsen!

Beveilig de fiets tegen diefstal!

De meeste stadsfietsen dames wit zijn al van een ringslot voorzien. Een ringslot is prima om als eerste beveiliging te dienen en te gebruiken als u bijvoorbeeld even een boodschap gaat doen. Als de stadsfiets dames wit langer onbeheerd achterblijft, wordt aangeraden om een extra fietsslot te gebruiken. Fietsenopfietsen.nl heeft meerdere kettingsloten in het assortiment die een prima middel vormen om diefstal te voorkomen. U kunt de fiets en eventueel het slot van uw keuze binnen een dag geleverd krijgen en u betaalt daarvoor geen verzendkosten.

> Bekijk ook de dames transportfietsen!